Winter 2015: 1+5 winter apps waar u blij van wordt!


Heeft u uw smartphone bij de hand? Wij hebben namelijk dé apps voor winter 2015 uit de sneeuw opgedoken en opgepoetst. Klaar voor gebruik! Van deze 6 winter apps wordt u blij in de kou, op de piste, bij het opstaan en in het drukke verkeer. Welke gaat u downloaden?

Winter 2015 apps

Winter 2015 apps

1. Ruitenradar app

Vroeg in de ochtend uw auto krabben? Zo vervelend! Die paar minuten extra inspanning kunnen ervoor zorgen dat u net te laat op uw werk komt. Gelukkig is er de Ruitenradar app. U krijgt via deze app een waarschuwing als u uw ruiten moet krabben. Vooraf vult u uw gewenste vertrektijd in en wanneer u een “let-op-u-moet krabben-melding” wilt ontvangen (ochtend/avond). Zo weet u precies waar u aan toe bent (lees: nooit meer achter de oren krabben). Ook handig: in de Ruitenradar app vindt u tips om ruitschade te voorkomen.

2. Sneeuwhoogte app

Gaat u skiën of snowboarden in winter 2015? Dan is het toch fijn om te weten of er genoeg sneeuw ligt in “uw wintersportgebied”. Download daarom de Sneeuwhoogte app. Deze app informeert u per wintersportbestemming uitgebreid over de sneeuwhoogte, sneeuwkwaliteit, piste- en liftgegevens en het weer. Valt er verse sneeuw? Dan ontvangt u een push-notificatie via uw smartphone. Superhandig!

3. Ski Tracks app

Weet u hoeveel kilometer u aflegt op de pistes en hoe snel u naar beneden gaat? Niet zonder de Ski Tracks app! In deze app wordt in prachtige grafieken weergegeven wat uw prestaties zijn (aantal afgelegde kilometers, snelheid et cetera). Bijkomend voordeel: uw batterijen gaan niet snel leeg, want alles wordt op de achtergrond bijgehouden. En mobiel internet? Dat heeft u ook niet nodig. Alle kaarten kunnen later via Wifi worden ingeladen. Downloaden? Doen! Klik hier.

4. Ekkel schaatskaart app

Zal er in winter 2015 eindelijk een Elfstedentocht plaatsvinden? We hopen het van harte! Uiteraard willen we zelf ook schaatsen op natuurijs. Maar wel veilig! In de Ekkel Schaatskaart app staat op een mooie landkaart aangegeven waar het ijs in Nederland stevig genoeg is, zodat er geschaatst kan worden. Kies het mooiste plekje uit met de beste ijscondities. Dat wordt genieten en zeker met een warme chocomel erbij!

5. Sleep cycle

Snoozen, nog een keer snoozen! In de winter is opstaan extra lastig. Zeker wanneer u nog in diepe slaap bent. De Sleep Cycle app registreert uw bewegingen en maakt u wakker wanneer u licht slaapt. Het wekkergeluid is perfect! Het klinkt niet als een zeurderig “opstaan, opstaan, nú opstaan!”, maar als: “Goedemorgen, het is weer een nieuwe dag. Sta je zo op?”. Dat is fijn wakker worden. Aanrader!

6. Waze app

Hekel aan files? In winter 2015 bent u sneller op uw bestemming dan ooit! Tenminste wanneer u de Waze app gebruikt. Deze app is gebaseerd op een community van weggebruikers. Iedereen heeft hetzelfde doel: de anderen in het verkeer te slim af zijn. Via de app worden de files, wegafzettingen, flitsers en andere ‘obstakels’ in kaart gebracht. Zo kiest u altijd de snelste route! Tip: maak gebruik van de navigatiefunctie en stel uw voorkeursroutes in (bijvoorbeeld van huis naar werk). Zo ziet u precies het aantal gereden kilometers, de reistijd, en aankomsttijd! Download de Waze app hier.

Met bovenstaande winter apps wordt uw winter 2015 nog beter! Geniet ervan en voor u het weet is het lente!

Promovendum biedt voordelige gezinsverzekeringen.
Speciaal voor hoger opgeleiden. Meer weten? Klik hier