herfstbladen

Wanneer herfstvakantie 2021? Bekijk Zuid, Noord én Midden Nederland!

Gepubliceerd op 05-08-2021
4525 keer gelezen

Herfstvakantie: dé tijd om in het najaar lekker met het gezin eropuit te gaan of andere leuke dingen te doen. Maar wanneer is deze vakantie in 2021? Bekijk hier de data voor Zuid-, Noord- en Midden Nederland in één oogopslag!

 

Wanneer begint de herfstvakantie in 2021?

Wanneer de najaarsvakantie in 2021 begint, hangt van de regio van de school af. Bekijk hieronder voor Zuid-, Noord- en Midden Nederland de data van de herfstvakantie. Let wel: dit is een advies, scholen kunnen hiervan afwijken.

 

Herfstvakantie regio Zuid-Nederland 2021

De herfstvakantie in Zuid-Nederland vindt in 2021 plaats van 23 oktober tot en met 31 oktober. Hieronder vallen Zeeland, Limburg, een groot deel van Noord-Brabant. Ook een aantal gemeenten van Gelderland vallen onder de regio Zuid-Nederland.

Auto icoon

Onze autopremie 20% voordeliger?

Herfstvakantie regio Noord-Nederland 2021

In Noord-Nederland duurt de herfstvakantie 2021 van 16 oktober tot en met 24 oktober. Onder regio Noord vallen de volledige provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Noord-Holland. Maar ook delen van Flevoland, Gelderland en Utrecht worden onder Noord-Nederland geschaard.

 

Herfstvakantie regio Midden Nederland 2021

Net zoals in Noord-Nederland, hebben scholen in Midden Nederland van 16 oktober tot en met 24 oktober de herfstvakantie in 2021. Deze regio omvat Zuid-Holland, enkele gemeenten in Flevoland en Noord-Brabant. Maar ook een groot deel van Utrecht en Gelderland vallen onder de regio Midden Nederland.

 

Herfstvakantie 2022

Wil je plannen maken voor volgend jaar? Geen probleem: de voorlopige data voor de herfstvakantie in 2022 zijn al bekend! Bekijk start herfstvakantie 2022.

 

Geld besparen voor leuke uitjes tijdens de herfstvakantie 2021?

Ga voor onze extra voordelige autoverzekering voor hoger opgeleiden. Tip: als je nu overstapt naar Promovendum, krijg je 20% korting op je huidige autopremie (zie voorwaarden). Wij regelen je overstap, gemakkelijk én gratis!

Voordelige autoverzekering?

Nooit meer iets missen?

Ontvang per e-mail het laatste nieuws, handige tips, voordelen, acties en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail