Zon schijnt door wolken

Waarom verzekeren bij Promovendum? 7 redenen!

Gepubliceerd op 21-11-2022
3169 keer gelezen

Een zorgeloos leven is een gezond leven! Je hebt een huis, een auto en maakt wel eens een tripje. Misschien shop je ook wat online. Dit kan je allemaal met een gerust hart doen als je je bij Promovendum verzekert. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje, maar met de juiste verzekering hoef je daar niet over niet wakker te liggen. Weten hoe wij bijdragen aan jouw onbekommerde leven?

 

1. Prettig wonen? Wij staan voor je klaar

Een dak boven je hoofd is een primaire behoefte. Je wilt daar van kunnen genieten zonder je druk te hoeven maken over een opstekende storm, bijvoorbeeld.. Met de woonverzekeringen van Promovendum (inboedel en woonhuis) ben je wat betreft zorgeloos leven nooit ver van huis. Valt er een boom op je woning? Wij dekken de schade aan je inboedel en koophuis. Kabels doorgebrand? Je bent gedekt tegen de schade door schroeien, zengen en smelten. En zo zijn er nog veel meer scenario’s waarin wij je schade dekken. Denk bijvoorbeeld aan een telefoon die op je vloer stukvalt, wanneer je allrisk-dekking van onze inboedel­verzekering hebt.

 

2. Met de auto op pad? Geen zorgen

Heb je een auto? Dan wil je daar met een gerust hart mee op pad. Onze voordelige autoverzekering zorgt voor de rust. Je bent namelijk hartstikke goed verzekerd, en dat voor een superlage premie. Zo zijn je mede­passagiers standaard meeverzekerd door de inzittenden­verzekering en krijg je vanaf WA Beperkt Casco een gratis leenauto (tijdens reparatieperiode). En om het je nóg makkelijker te maken, sluit je met één klik op de knop pechhulp bij je auto­verzekering. Wij houden onze premies laag, en wanneer je nu overstapt naar Promovendum krijg je zelfs 20% korting op je huidige autopremie (zie voorwaarden). 

 

Autovakantie

 

3. Vakantie = zorgeloos met Promovendum

Oee, vakantie! Of je nu een weekendje naar de Veluwe gaat of verder van huis vertoeft, een reis- en annulerings­verzekering is altijd prettig. Met onze annulerings­verzekering zit je in de meeste gevallen gebakken wanneer je reis niet door kan gaan. En met een reisverzekering hoef je je bijvoorbeeld niet druk te maken over jouw bagage. Je kiest simpelweg de modules die het beste bij jouw reisgedrag passen. En kunt daarna zorgeloos ontspannen!

 

4. Per ongeluk schade bij een ander gemaakt? Wij helpen je

Ga jij per ongeluk op de dure zonnebril van je visite zitten? Of maakt jouw hond krassen op de auto van de buren? Zoiets overkomt ons allemaal wel eens. Je voorkomt hoge kosten voor schade aan anderen of spullen van anderen met een aanspra­kelijkheids­verzekering. Bij Promovendum kan je je tot wel 3 miljoen euro per incident verzekeren. Dat scheelt een hoop stress! Zo kan jij je de volgende keer toch nog zorgeloos op dat tuinfeestje of de burenborrel vertonen ;-).

 

5. Juridisch gedoe? Promovendum staat je bij

Juridisch gedoe, daar zit niemand op te wachten. Maar toch kan het je zo maar overkomen. Zo kan het voorkomen dat je jouw product niet geleverd krijgt na het online shoppen, een aannemer z’n afspraken niet nakomt of je na verkeersschade niet uit een conflict komt. Dat zijn momenten dat je er niet alleen voor wil staan. Juridische hulp kan snel in de papieren lopen. Gelukkig krijg je met onze rechts­bijstand­verzekering juridisch advies. We staan je bijvoorbeeld ook bij na ontslag, een geschil met je telefoonprovider en je vakantieboeking. Zo ben je in heel veel situaties voorzien van juridische hulp. Een fijn idee!

 

Rechtsbijstand van Promovendum

 

6. Letselschade opgelopen? Krijg de vergoeding die je verdient

Heb je letselschade opgelopen en is dat niet jouw eigen schuld? Promovendum verhaalt gratis de kosten op de tegenpartij. Jij hoeft je alleen maar op je herstel te focussen, wij doen de rest. Een ongeluk is namelijk al vervelend genoeg, dan is het fijn dat je op het gebied van schadevergoeding ontzorgd wordt.

 

7. Pakketkorting: nóg zorgelozer!

Weet je wat wij dachten? We maken het nóg makkelijker! Wanneer je vijf of meer verzekeringen van Promovendum hebt afgesloten, krijg je 5% extra pakketkorting. Dat levert je niet alleen financieel voordeel op, maar scheelt je ook veel tijd. Je hebt namelijk maar één aanspreekpunt. Gebeurt er bijvoorbeeld iets met jouw inboedel én woonhuis? Dan hoef je voor beide verzekeringen alléén ons te bellen. Handig, toch?

 

Op deze pagina geven we beknopt informatie. Alles weten over onze verzekeringen? Bekijk de voorwaarden.

Onze autopremie 20% lager? 

Nooit meer iets missen?

Ontvang per e-mail het laatste nieuws, handige tips, voordelen, acties en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail