Sporten met korting? Ja, met Promovendum zorgverzekering!


Tijd om uw conditie te verbeteren? Of gewoon zin om wat vaker de sportschool in te duiken? Sporten is duur. En niet iedereen heeft de luxe om te sporten met korting via je werkgever. Geen paniek! Met de zorgverzekering van Promovendum kom je tóch gewoon voor korting in aanmerking. Kijk maar!

sporten met korting werkgever

3 x sporten met korting voor u!

Met uw Quality Care Card van Promovendum krijgt u korting op een van de drie abonnementen die u hieronder ziet!

Sporten met korting bij Basic fit

Bijna elke stad kent wel een filiaal van Basic fit. Ideaal dus! Wilt u korting op uw maandabonnement? Dat kan als u een zorgverzekering heeft bij Promovendum! U heeft de keuze uit een abonnement mét of zonder live groepslessen. En nog mooier, naast de maandelijkse korting betaalt u geen inschrijfgeld!

  • 17,30 euro per maand in plaats van 21,66 euro voor een abonnement zonder live groepslessen.
  • 23,30 euro per maand in plaats van 27,08 euro voor een abonnement mét live groepslessen.

Korting op sporten bij Health City

Bij Health City krijgt u de mogelijkheid om een persoonlijk sportschema te maken. Ideaal als u uw eigen doelen wilt behalen. Afhankelijk van de club krijgt u 2 euro tot 17 euro korting. Ook het inschrijfgeld is inclusief als u een Promovendum zorgverzekering heeft.

Zorgverzekering 2020

Bereken in 1 minuut

Met korting fitter worden met Fit20

Fit 20 is 20 minuten in de week trainen mét een personal trainer. Ideaal voor iedereen die nét die stok achter de deur nodig heeft. Heeft u een zorgverzekering bij Promovendum? Dan betaalt u geen inschrijfgeld en u krijgt korting op een duo-lidmaatschap u betaalt 76,82 euro in plaats van 83,50 euro.

Gaat u sporten met korting? Schrijf u in!

Denkt u: Ja! Dat wil ik? Schrijf u dan in bij uw sportschool naar keuze op deze pagina. Liever eerst alle voorwaarden bekijken voordat u begint met sporten met korting? Dat kan op deze pagina!

Nog geen Promovendum zorgverzekering? Stap over!

Naast korting op sporten krijgt u natuurlijk veel meer met uw Promovendum zorgverzekering. Een voordelige premie, uitgebreide aanvullende verzekeringen én een lage premie met de kwaliteit van Promovendum. Benieuwd? Bereken hier uw premie!