mensen in keuken

Sporten met korting? Ja, met Promovendum zorgverzekering!

Gepubliceerd op 18-12-2018
2202 keer gelezen

Tijd om je conditie te verbeteren? Of gewoon zin om wat vaker de sportschool in te duiken? Sporten is duur. En niet iedereen heeft de luxe om te sporten met korting via je werkgever. Geen paniek! Met de zorgverzekering van Promovendum kom je tóch gewoon voor korting in aanmerking. Kijk maar!

3 x sporten met korting voor jou!

Met je Quality Care Card van Promovendum krijg je korting op een van de drie abonnementen die je hieronder ziet!

 

Sporten met korting bij Basic fit

Bijna elke stad kent wel een filiaal van Basic fit. Ideaal dus! Wil je korting op je maandabonnement? Dat kan als je een zorgverzekering hebt bij Promovendum! Je hebt de keuze uit een abonnement mét of zonder live groepslessen. En nog mooier, naast de maandelijkse korting betaal je geen inschrijfgeld!

 

  • 17,30 euro per maand in plaats van 21,66 euro voor een abonnement zonder live groepslessen.
  • 23,30 euro per maand in plaats van 27,08 euro voor een abonnement mét live groepslessen.

 

sporten met korting werkgever

 

Korting op sporten bij Health City

Bij Health City krijg je de mogelijkheid om een persoonlijk sportschema te maken. Ideaal als je je eigen doelen wilt behalen. Afhankelijk van de club krijg je 2 euro tot 17 euro korting. Ook het inschrijfgeld is inclusief als je een Promovendum zorgverzekering hebt.

 

Met korting fitter worden met Fit20

Fit 20 is 20 minuten in de week trainen mét een personal trainer. Ideaal voor iedereen die nét die stok achter de deur nodig heeft. Heb je een zorgverzekering bij Promovendum? Dan betaal je geen inschrijfgeld en je krijgt korting op een duo-lidmaatschap je betaalt 76,82 euro in plaats van 83,50 euro.

 

Ga je sporten met korting? Schrijf je in!

Denk je: Ja! Dat wil ik? Schrijf je dan in bij je sportschool naar keuze op deze pagina. Liever eerst alle voorwaarden bekijken voordat je begint met sporten met korting? Dat kan op deze pagina!

Nooit meer iets missen?

Ontvang per e-mail het laatste nieuws, handige tips, voordelen, acties en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail