Percentage teken in de lucht

Autoverzekering? Profiteer van 20% lagere premie [overstapactie]

Gepubliceerd op 28-07-2023
10405 keer gelezen

Heb je een autoverzekering op dit moment? Opgelet: je kunt de autopremie die je nu ergens anders betaalt, verlagen met 20%. Benieuwd hoe het zit? Lees verder of bereken direct je premie!
 

Kortingsactie 20% autoverzekering

Hoeveel betaal je nu voor je autoverzekering? Nou die premie verlagen wij met 20% als je naar ons overstapt (zie voorwaarden). Profiteer van onze overstapactie! Bij Promovendum zijn verzekeringen extra voordelig, omdat we ons op hoger opgeleiden richten: een doelgroep die gemiddeld minder schade heeft. Dat zie je terug in de premies! Ga je een nieuwe auto verzekeren? Ook dan zit je bij ons goed.

 

Rekenvoorbeeld besparing 

Hierbij even een rekenvoorbeeld bij een autopremieverlaging van 20%. Meerdere auto's? Dan geldt de kortingsactie ook! Als je dus bijvoorbeeld met 2 auto’s overstapt, bespaar je op beide auto's 20%. 

 

20% korting autoverzekering

Hoe werkt het?

1. Bereken je autopremie: check 20% lagere premie 😊. Onze premie niet minimaal 20% lager dan jouw huidige autopremie? Neem contact op, dan kijken we met je mee om je premie te verlagen. 
2. Gegevens invullen en enkele vragen beantwoorden.
3. Vink de 'Gratis Overstapservice' aan (als je wilt dat wij je huidige autoverzekering opzeggen). 
4. Samenvatting klopt van je aanvraag? Check de voorwaarden en.. aanvragen maar!
5. Aanvraag verzonden! Ontbreekt er informatie? Dan hoor je van ons. En anders ontvang je gelijk bevestiging dat je aanvraag rond is.

 

Autoverzekering akkoord? Super, je auto is verzekerd per opgegeven ingangsdatum! We regelen de overstap als je hebt aangegeven dat je dat wilt. Zo zorgen we ervoor dat je auto geen moment onverzekerd is. 
 

⭐Laatste tip ⭐: bij het aanvragen van de Promovendum autoverzekering, is het handig om je schadevrije jaren bij de hand te hebben. Die vind je meestal op het polisblad van je huidige autoverzekering. Het polisblad kan je terugvinden in de online omgeving van je huidige verzekeraar, of in je mailbox. Je ziet dan ook gelijk hoe je nu verzekerd bent en wat je premie is. 

Onze autopremie 20% lager? 

Nooit meer iets missen?

Ontvang per e-mail het laatste nieuws, handige tips, voordelen, acties en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail