Mensen rennen naar auto

Wanneer Beperkt Casco autoverzekering aanvragen?

Een Beperkt Casco dekking wordt vaak gekozen voor auto’s tussen de 6 en 10 jaar oud. Maar ook voor auto’s die 10 jaar of ouder zijn én een hoge dagwaarde hebben, wordt vaak een Beperkt Casco autoverzekering aangevraagd. In al deze gevallen zijn de herstelkosten vaak hoger dan de dagwaarde van de auto. Daarom loont het om een Beperkt-cascoverzekering af te sluiten. Bijkomend voordeel: alle schades die verzekerd zijn onder het beperkt casco deel, hebben geen invloed op het aantal schadevrije jaren en dus ook niet op de premiekorting die je ontvangt. Denk hierbij aan hagel-, stormschade of diefstal. En heb je een dergelijke autoschade? Dan krijg je een gratis leenauto tijdens de reparatieperiode, wanneer je jouw auto laat repareren bij een aangesloten herstelbedrijf.


Promovendum biedt een lage autopremie. Dit komt omdat onze doelgroep, hoger opgeleiden, gemiddeld minder schade heeft. Waardoor wij onze premies laag kunnen houden! En stap je nu over? Dan ontvang je 20% korting op je huidige autopremie (zie voorwaarden). Benieuwd? Bereken je premie in 1 minuut of bel 078 648 13 13. Wij regelen je overstap!

Autoverzekering icoon Promovendum

Autopremie met 20% verlagen?

Kies voor onze voordelige autoverzekering voor hoger opgeleiden. Als je overstapt, verlagen wij je huidige premie met 20% (zie voorwaarden).

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze autoverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail