Mensen rennen naar auto

Wanneer beperkt casco autoverzekering aanvragen?

Een beperkt casco dekking wordt vaak gekozen voor auto’s tussen de 6 en 10 jaar oud. Maar ook voor auto’s die 10 jaar of ouder zijn én een hoge dagwaarde hebben, wordt vaak een beperkt casco autoverzekering aangevraagd. In al deze gevallen zijn de herstelkosten vaak hoger dan de dagwaarde van de auto. Daarom loont het om een beperkt-cascoverzekering af te sluiten. Bijkomend voordeel: alle schades die verzekerd zijn onder het beperkt casco deel, hebben geen invloed op het aantal schadevrije jaren en dus ook niet op de premiekorting die je ontvangt. Denk hierbij aan ruit- hagel-, stormschade of diefstal. En heb je een dergelijke autoschade? Dan krijg je een gratis leenauto!


Promovendum biedt een lage autopremie. Dit komt omdat onze doelgroep, hoger opgeleiden, gemiddeld minder schade claimt. Waardoor wij onze premies laag kunnen houden! Benieuwd? Bereken je premie in 1 minuut of bel 078 648 13 13.

 

Optioneel: onze inflatiebeschermer. Hiermee kun je zelfs onze lage autopremie 3 jaar vastzetten (zie voorwaarden). 

Autoverzekering icoon Promovendum

Autoverzekering afsluiten?

Kies voor onze voordelige autoverzekering voor hoger opgeleiden. Optioneel met inflatiebeschermer! Jouw overstap regelen wij. 

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk de uitgebreide voorwaarden van onze autoverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail