Mensen rennen naar de auto

Kan ik mijn Chinese auto bij jullie verzekeren?

Ja, dat kan. Zoals bij iedere autoverzekeraar gelden er regels om een autoverzekering bij ons af te sluiten. Lees hier meer over onze acceptiecriteria. We accepteren namelijk niet alle Chinese automerken. Er zijn namelijk een aantal automerken die elektrische auto’s leveren waarvan wij zien dat er nauwelijks aan onderdelen is te komen. Ook zien we dat niet altijd alle informatie beschikbaar is om de auto te herstellen. Dus heb je dan een keer pech, of heb je schade, dan zorgt dat voor lange hersteltijd en vaak ook hoge kosten. Op dit moment zouden we je dus met zo’n auto niet goed kunnen helpen. Daarom kan je bij ons een elektrische auto van BYD, MG, Aiways, Honggqi, Xpeng, Lynk & Co of Lotus niet verzekeren.  Wij houden de ontwikkelingen uiteraard in de gaten, dus wie weet kunnen deze auto’s later wel bij ons worden verzekerd.

 

Auto verzekeren?

Heb je een andere auto? En wil je meer weten over onze voordelige autoverzekering? Bel ons gerust via  078 648 13 13. We helpen je graag.

 

Autoverzekering icoon Promovendum

Autopremie met 20% verlagen?

Kies voor onze voordelige autoverzekering voor hoger opgeleiden. Als je overstapt, verlagen wij je huidige premie met 20% (zie voorwaarden).

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze autoverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail