Mensen rennen naar auto

Ik kan niet meer verder rijden omdat ik een aanrijding heb gehad. En nu?

Voor acute hulp bel je direct met de Alarmcentrale van Promovendum via 078 648 13 23.

 

Binnen Nederland

Ben je betrokken bij een aanrijding binnen Nederland? En kan jij of de auto niet meer verder rijden? In overleg met onze alarmcentrale zorgen wij ervoor dat je weer thuiskomt. Ook als de hulporganisatie de auto niet kan repareren op de plek waar hij stilstaat. Ook zorgen wij voor transport van de auto naar een autogarage.

 

Buiten Nederland

Ben je betrokken geraakt bij een aanrijding in het buitenland? En kan jouw auto niet gerepareerd worden? Dan heb je in veel gevallen recht op het vervoer van alle inzittenden naar jouw huisadres in Nederland. Ook het transport van jouw auto naar een Nederlandse garage wordt vergoed. Dit gaat altijd in overleg met onze alarmcentrale. Bel voor acute hulp in het buitenland met onze Alarmcentrale via 0031 78 648 13 23.

 

Geen acute hulp nodig?

Bij autoschade waarvoor je geen acute hulp nodig hebt, bel je naar onze schadespecialisten: 078 648 13 18. Zij vertellen je wat je het best kan doen in jouw situatie. En of je bijvoorbeeld naar een garage in de buurt mag rijden om de schade te laten repareren.

Autoverzekering icoon Promovendum

Autopremie met 20% verlagen?

Kies voor onze voordelige autoverzekering voor hoger opgeleiden. Als je overstapt, verlagen wij je huidige premie met 20% (zie voorwaarden).

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze autoverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail