Mensen rennen naar auto

Auto gestolen: hoe zit het met mijn verzekering?

Alleen met een WA Beperkt Casco of Allrisk autoverzekering ben je verzekerd voor diefstal. Met een WA-verzekering ben je alleen verzekerd voor schade aan derden, dus niet voor diefstal. Is je auto gestolen? Meld dit dan direct bij je autoverzekeraar, nadat je aangifte hebt gedaan bij de politie (via 0900 8844). Ook als je alleen maar WA verzekerd bent. Het is namelijk belangrijk om tijdelijk je autoverzekering stop te zetten.

 

Heb je een Promovendum autoverzekering en is je auto na 30 dagen nog niet terecht? Dan krijg je het verzekerde bedrag uitgekeerd. Hoe hoog dit is, hangt af van een aantal factoren, waaronder de leeftijd van jouw auto en of je de eerste eigenaar van de auto bent. Maar ook of je hebt voldaan aan de beveiligingseisen. Goed om te weten: bij Promovendum krijg je een gratis vervangende auto bij een Beperkt Casco- of Allriskverzekering vanaf de datum van aangifte bij de politie, met een maximum van 30 dagen. Misschien teveel info – wellicht gewoon: Wil je hiervoor in aanmerking komen? Bel 078 648 13 18.

 

We hopen natuurlijk dat het je nooit overkomt dat je auto wordt gestolen. Maar als het je gebeurd, dan ben je natuurlijk het liefst zo goed mogelijk verzekerd. Promovendum biedt uitgebreide dekkingen tegen een extra lage premie. Benieuwd? Bereken je premie in 1 minuut.

Autoverzekering icoon Promovendum

Autoverzekering afsluiten?

Kies voor onze voordelige autoverzekering voor hoger opgeleiden. Optioneel met inflatiebeschermer! Jouw overstap regelen wij. 

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk de uitgebreide voorwaarden van onze autoverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail