Ontvangt iedereen 25% korting?

Geen zorgen! Door onze specifieke doelgroep wordt maar liefst 94% van de aangevraagde autoverzekeringen door ons geaccepteerd.* Net als elke andere verzekeraar hanteert Promovendum echter ook acceptatievoorwaarden. Welke dat onder andere zijn en waarom? Dat leest u hieronder:

 • Opleiding. Promovendum richt zich op hoger opgeleiden. Hieronder verstaan wij een afgeronde hbo- of wo-opleiding. Ook de opleidingen havo en vwo worden door ons geaccepteerd.
 • Leeftijd en aantal opgebouwde schadevrije jaren. Een combinatie hiervan geeft een indicatie van de rij-ervaring en het schadegedrag van een bestuurder.
 • De oorspronkelijke nieuwwaarde van de auto. Wij accepteren naast de goedkopere- en middenklasse auto uiteraard ook duurdere auto’s. Exclusieve auto's (zoals een nieuwe Ferrari) of hele dure auto’s kunnen echter niet bij Promovendum verzekerd worden.
 • Combinaties van het vermogen en het gewicht. Zo vormt een lichte auto met een fors vermogen een ander risico dan een zwaardere auto met datzelfde vermogen.
 • Gebruik van de auto. Gebruikt u uw auto voor uzelf of uw gezin, dan verzekeren wij u graag. Als u (met name) goederen of beroepsmatig personen vervoert, kunnen wij u niet altijd verzekeren.
 • Wilt u overstappen van National Academic naar Promovendum? Dan is de 25% kortingsactie niet van toepassing. National Academic is de risicodrager van de schadeverzekeringen van Promovendum. Hieronder valt ook de autoverzekering. Omdat de premie voor de National Academic autoverzekering al een van de laagste in de markt is, geldt de 20% korting in dat geval niet.
 • Heeft u een eenmalige of tijdelijke korting bij uw huidige verzekeringsmaatschappij gekregen? Dan is dit uitgesloten van de premieberekening.
 • Promovendum biedt een WA, WA beperkt casco of WA volledig casco dekking. De ongevallen inzittendenverzekering krijgt u er standaard bij. U krijgt ook korting op de schade inzittendenverzekering, verkeersrechtsbijstandverzekering of pechhulp, als deze dekkingen op het polisblad van uw autoverzekering staan.

Wilt u uw auto bij Promovendum verzekeren of heeft u vragen over onze acceptatievoorwaarden? Onze adviseurs helpen u graag: 078 648 13 13.

* Goed om te weten: u kunt 1 keer per 3 jaar deelnemen aan de kortingsactie. Als u al eerder heeft geprofiteerd van de kortingsactie, kunt u uw auto zonder 25% korting maar wel voordelig bij ons verzekeren. Uw tweede gezinsauto voor de eerste keer bij ons verzekeren? Dan geldt onze kortingsactie wel! 

Was deze informatie nuttig?
Hartelijk dank voor het geven van uw feedback.
Op welke manier kunnen wij de informatie op deze pagina verbeteren?

Hartelijk dank voor uw reactie. Wij gaan onderzoeken of wij uw suggestie kunnen implementeren.

Wilt u graag een medewerker spreken, laat dan hieronder uw gegevens achter.

Naam
Telefoon
E-mail

Hartelijk dank voor uw e-mail. Wij hebben uw vraag of opmerking goed ontvangen.

Wat gaan wij nu voor u doen?

 • Wij leggen uw vraag of opmerking voor aan onze gespecialiseerde medewerkers.
 • Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
 • Hebt u tussentijds vragen? Bel: 078 648 13 00. Wij beantwoorden uw vragen direct.

Vriendelijke groet,
Uw serviceteam van Promovendum

Autoverzekering afsluiten?

Kies voor onze voordelige autoverzekering voor hoger opgeleiden. Uw overstap regelen wij!


Bereken uw premie
Meer informatie?

U kunt de voorwaarden van onze autoverzekering eenvoudig online inzien.


Voorwaarden bekijken