Vrouw heeft pech met auto

Autoschade, wat nu?

Autoschade is vervelend, maar kan helaas iedereen overkomen. Gelukkig heb jij een Promovendum autoverzekering! En ben je ervan verzekerd dat jouw schade snel en goed wordt afgehandeld. Wij leggen uit wat we bij autoschade voor je doen.

Het schadeproces in het kort

Telefoon icoon

1. Meld je schade

Verzamel voor de schademelding informatie zoals het schadeformulier, kentekens van de betrokken auto's en foto's van de schade.

Zoeken icoontje

2. Wij geven advies

Wij maken een inschatting van de schade. Valt jouw schade binnen de verzekering? Dan verwijzen we je naar een aangesloten schadeherstelbedrijf bij jou in de buurt.

Auto met ruitschade icoon

3. Jouw auto wordt opgehaald

Het herstelbedrijf haalt jouw auto bij je op en gaat zo snel mogelijk aan de slag met de reparatie. Heb je een beperkt casco of allrisk verzekering? Dan krijg je een leenauto.

Vink icoon

4. Jouw auto wordt gerepareerd en teruggebracht

Wanneer de auto gerepareerd is, levert het schadeherstelbedrijf deze netjes weer op een door jou gekozen locatie af.

Met jouw Promovendum autoverzekering maak je gratis gebruik van onze Schade Alarm Service.

Kies voor een aangesloten herstelbedrijf

Als verzekerde bij Promovendum kan je gratis gebruikmaken van onze Schade Alarm Service. Wij werken hiervoor samen met schadeherstelbedrijven die aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Gereedschap

Jouw voordelen

  • Jouw auto wordt waar je maar wilt opgehaald. Zo hoef je geen vrij te nemen of afspraken te verzetten.
  • Je krijgt direct gratis vervangend vervoer.
  • De gerepareerde auto leveren we af op de door jou gekozen locatie.
  • Voor de reparatie gebruiken we originele onderdelen, waarop je 4 jaar garantie hebt.
  • Daarnaast betaal je minder of zelfs geen eigen risico.

Zo meld je autoschade

Autoschade melden

Meld de autoschade zo snel mogelijk. Bel onze Schade Alarm Service via 078 648 13 18 of meld je schade online. Een schadespecialist neemt binnen een werkdag contact met je op.

Ruitschade melden

Bel naar onze Autoruitschadeservice via 078 648 13 19 of meld je schade online. Dan verwijzen we je naar een ruithersteller bij jou in de buurt.

Direct hulp nodig

Direct hulp nodig? Bijvoorbeeld omdat je na een aanrijding niet verder kunt rijden of omdat je auto moet worden weggesleept. Bel onze Alarmservice: 078 648 13 23 (24/7 bereikbaar).

Wij nemen je het werk uit handen

Schade-expert

Wat doet een schade-expert?

Bij schade gaat een van onze schadebehandelaars voor je aan de slag. De schadebehandelaar bepaalt de hoogte van de schade en schakelt een herstelbedrijf in. Onze schadebehandelaars zijn op de hoogte van de voorwaarden van jouw autoverzekering, en kunnen je hierdoor snel op weg helpen. In sommige situaties schakelen we een schade-expert afkomstig van een extern expertisebureau in.

 

 

Schadeherstelbedrijf

Wat doet het herstelbedrijf?

Als er schade is, geven wij een schadeherstelbedrijf namens jou de opdracht om de schade te herstellen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een autobedrijf of een schoonmaakbedrijf. Het inschakelen van een schadeherstelbedrijf, doen we altijd in overleg met jou. Formeel gezien blijf jij dan ook de opdrachtgever. Alleen regelen wij de betaling voor de kosten die jouw autoverzekering vergoedt.

Vrouw stapt uit auto

Tip: kies ook voor pechhulp

Autopech onderweg? Met onze pechhulp word je snel geholpen. Ook bij pech voor eigen deur! Kies je dekking en bereken in 1 minuut je premie.

Contact

Chat Bel Mail