Mensen rennen naar de auto

Kan ik mijn camper bij Promovendum verzekeren?

Het is op dit moment nog niet mogelijk om bij Promovendum een camperverzekering af te sluiten. Bij het ontwikkelen van onze verzekeringen houden we rekening met de wensen van onze doelgroep. Hierin maken we bewuste keuzes. Zo houden we onze premies zo scherp mogelijk voor je.

 

Zorgeloos op pad met de camper?

Het is wel belangrijk om jouw camper goed te verzekeren. Net als bij de autoverzekering, is het verplicht om de camper minimaal WA (wettelijke aansprakelijkheid) te verzekeren. De schade die je veroorzaakt aan andere personen en goederen is dan gedekt. Bij een hogere dekking krijg je ook de schades van buitenaf of eigen gemaakte schades vergoed

 

Sluit ook een reisverzekering af

Net als thuis, heb je in je caravan misschien waardevolle spullen liggen. Neem je bijvoorbeeld je fotocamera mee om leuke foto’s te maken? Vergeet dan niet om een reisverzekering af te sluiten. Bij Promovendum sluit je voor één vast bedrag per maand een doorlopende reisverzekering af. Hiermee zijn jouw spullen in de camper tijdens al jouw tripjes verzekerd. Zo ben je gedekt voor het verlies van je bagage of schade aan je spullen. Zou zonde zijn om die Canon kwijt te raken 😉.

Autoverzekering icoon Promovendum

Autopremie met 20% verlagen?

Kies voor onze voordelige autoverzekering voor hoger opgeleiden. Als je overstapt, verlagen wij je huidige premie met 20% (zie voorwaarden).

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze autoverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail