mensen in keuken

Hoe declareer ik kosten bij Promovendum?

Zorgkosten kan je online of per post opsturen. Je kunt jouw rekeningen tot een jaar terug declareren. Hierbij kijken we naar de datum die op de rekening staat. Er geldt geen wachttijd. Na het indienen van de kosten, krijg je per e-mail bericht over de declaratie-afhandeling.

 

Online declareren

Zorgkosten gemaakt in Nederland declareer je makkelijk online via Mijn Promovendum. Vul de gevraagde gegevens in en voeg een leesbare foto of scan van de rekening toe. Bewaar de originele rekening wel. Deze kunnen we tot maximaal twee jaar na het indienen nog opvragen.

 

Per post declareren

Liever per post jouw rekening declareren of heb je in het buitenland zorgkosten gemaakt? Vul dan het declaratieformulier in en stuur dit samen met de originele rekening naar Promovendum Zorgservices, Postbus 148, 8200 AC Lelystad. Je kunt het declaratieformulier downloaden of aanvragen via 078 648 13 00.

 

Let op: wil je declareren voor meerdere personen in jouw gezin? Vul dan per persoon een apart formulier in. De declaratie wordt altijd per persoon verwerkt.

 

Afhandeling per e-mail

Wij sturen je de declaratie-afhandeling per e-mail. De door jou ingestuurde rekening is als bijlage aan deze e-mail toegevoegd. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar dit zorgt ook voor een daling in de kosten. Hierdoor kunnen wij je ook in de toekomst een goede zorgpremie blijven bieden. Handig om te weten: via Mijn Promovendum kan je jouw declaraties insturen en bekijken.

 

Wil je meer informatie over het declareren van kosten? Klik dan hier.

Zorgverzekering icoon Promovendum

Voordelige zorgverzekering?

Een lage zorgpremie én ruime dekkingen? Kies voor de zorgverzekering van Promovendum. Jouw overstap regelen wij!

Bereken in 1 minuut
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk de uitgebreide voorwaarden van onze voordelige zorgverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail