mensen in keuken

Verschillen budgetpolis en naturapolis

Er zijn diverse soorten zorgpolissen op de markt. Zo kun je kiezen voor een naturapolis of een budgetpolis. Maar met welke ben je beter af en wat biedt Promovendum je? Lees verder!

Voordelige zorgverzekering?

Bereken in 1 minuut

In het kort

munten

Budgetpolis

Deze zorgpolis is goedkoop maar je krijgt er vaak ook weinig voor terug. Je kunt maar bij een beperkt aantal gecontracteerde zorgverleners terecht. Dat geldt ook voor ziekenhuizen. Je loopt het risico dat je een deel van de kosten zelf moet betalen. Soms is contact alleen maar online mogelijk.

geld in spaarvarken

Naturapolis

Een naturapolis wordt het meest gekozen om de prijs- en kwaliteitverhouding. Je hebt een zeer ruime zorgkeuze, doordat de zorgverzekeraars goede afspraken hebben gemaakt met zorgaanbieders door het hele land. Hierbij wordt scherp gelet op kwaliteit. Zo heb je altijd toegang tot goede zorg bij jou in de buurt.

Promovendum zorgverzekering

Spaarvarken icoon

Echt goede zorgverzekering!

Promovendum biedt géén budgetpolis, omdat het te weinig zekerheid en kwaliteit biedt. Wij willen het beste voor onze klanten. Daarom bieden we een écht goede naturapolis. Bij je basisverzekering krijg je een Tandongevallenverzekering cadeau!

Ziekenhuis icoon

De beste zorg

In totaal kun je terecht bij ruim 32.000 zorgverleners die wij met zorg selecteren. Zo kan je naar iedere huisarts en tandarts.

Glimlachend persoon icoon

Zeer tevreden klanten

Promovendum scoort hoog op klanttevredenheid. Je belt of mailt wanneer het jou uitkomt, ook 's avonds. Zorgdeclaraties kun je makkelijk indienen. Per post of online, wat je wilt. In vrijwel alle gevallen verrekenen wij deze zelfs direct met onze zorgverleners.

Mensen met kleurrijke kleding

Benieuwd naar onze zorgverzekering?

Deze informatie is zorgvuldig samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Meer weten? Bekijk de uitgebreide voorwaarden. Alle gecontracteerde zorgverleners vind je in onze Zorgzoeker.

Contact

Chat Bel Mail