mensen in keuken

Extra’s bij jouw zorgverzekering

Met de Promovendum zorgverzekering kies je in 2021 weer voor de beste zorg, uitstekende service én een lage premie. Maar wist je dat je hiermee ook direct profiteert van verschillende extra’s?  

Tand icoon

Gratis tandongevallenverzekering

Ook in 2021 krijg je de tandongevallenverzekering weer van ons cadeau! Met deze extra dekking ben je tot € 10.000 verzekerd voor tandartskosten na een ongeval. Iedereen met een zorgverzekering krijgt de gratis tandongevallenverzekering trouwens, ook wanneer je enkel een basisverzekering hebt. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je altijd goed verzekerd bent. Zeker bij een ongeval waar je niks aan kunt doen.

Gebroken arm icoon

Letselschadehulp

Loop je letselschade op door een ander? Dankzij jouw zorgverzekering ben je verzekerd van de beste zorg. Wij zorgen ervoor dat je gratis hulp krijgt bij het verhalen van je schade. Denk aan medische kosten, maar ook materiële schade of misgelopen inkomsten omdat je tijdelijk niet kon werken. Letselschadehulp is gratis. Heb je grote of kleine schade? Het maakt niet uit. Wij zorgen ervoor dat je de schadevergoeding krijgt waar je recht op hebt.

Kortingspercentage icoon

Kortingsregelingen

Speciaal voor onze klanten met een zorgverzekering, hebben wij ook dit jaar weer verschillende kortingsregelingen. Je ontvangt korting op verschillende diensten en producten, die gericht zijn op jouw gezondheid. Zo krijg je bijvoorbeeld korting bij verschillende sportscholen en opticiens. Maar ook op reisvaccinaties, hulpmiddelen en een stoppen met roken cursus. De keuze is aan jou!

 

Bekijk alle kortingsregelingen

Thuis sporten

Handig: korting op thuis sporten!

We zitten veel thuis. Wil jij fit blijven? Als verzekerde van Promovendum krijg je 50% korting op de eerste maand van een maandabonnement bij de online sportschool Fitchannel. Zo kun je overal sporten op jouw niveau! Benieuwd? Doe een gratis online home workout.

 

Bekijk kortingsregeling

Contact

Chat Bel Mail