tuinfeest

Wat is het voordeel van een pakketverzekering?

Bij ons krijgen hoger opgeleiden standaard een extra lage premie, omdat deze doelgroep minder schade heeft. Maar het is mogelijk om nog meer voordeel te krijgen, namelijk pakketkorting. Zo werkt het: als je bij ons 5 verzekeringen onderbrengt, dan krijg je nog eens 5% extra korting op jouw verzekeringen. 

 

Goed om te weten: de tandongevallen- en pechhulpverzekering tellen wel mee voor het totale aantal van 5, maar hierop ontvang je geen extra korting. De tandongevallenverzekering is namelijk al gratis voor klanten die in 2021 een zorgverzekering bij ons hadden! Aanvullende verzekeringen op jouw autoverzekering, zoals de schadeverzekering inzittenden, ongevallenverzekering inzittenden of verkeersrechtsbijstand tellen niet als losse verzekeringen mee voor de pakketkorting. 

 

Extra voordelen

We zorgen ervoor dat de dekkingen perfect op elkaar aansluiten. Zo ben je nooit dubbel verzekerd. Met een pakketverzekering heb je één aanspreekpunt bij schade en geef je wijzigingen gemakkelijk op één plek door. Ook zorgen we ervoor dat de dekkingen binnen jouw pakket perfect op elkaar aansluiten. Zo ben je nooit dubbel verzekerd. Lees hier meer over de voordelen van een pakketverzekering.

Autoverzekering icoon Promovendum

Autopremie met 20% verlagen?

Kies voor onze voordelige autoverzekering voor hoger opgeleiden. Als je overstapt, verlagen wij je huidige premie met 20% (zie voorwaarden).

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze autoverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail