Opstalverzekering voor hoger opgeleiden

Benieuwd naar uw premie?

Scherpe premie, uitgebreid verzekerd

U krijgt een scherpe premie en een uitgebreide dekking. Zo is schade door brand, lekkage, blikseminslag, storm en inbraak verzekerd met onze opstalverzekering (woonhuisverzekering).

Inclusief glasverzekering

Bij Promovendum hoeft u geen dure glasverzekering af te sluiten bij uw opstalverzekering. Uw ramen zijn standaard meeverzekerd tegen ruitschade.

24 uursalarmservice

In noodsituaties zijn wij altijd bereikbaar. Is uw huis onbewoonbaar door bijvoorbeeld water- of brandschade? Dan schakelen wij een expert in om vervangende woonruimte te vinden.

Ook zonnepanelen verzekerd

Heeft u zonnepanelen die een geheel vormen met uw woonhuis? Voor maar 5 euro per jaar zijn ze uitgebreid meeverzekerd op uw opstalverzekering tegen schade en diefstal.

Hoger opgeleiden

Onze opstalverzekering is er speciaal voor hoger opgeleiden. Uit cijfers blijkt dat zij gemiddeld minder schade maken. Zo houden wij uw premie laag.

Al meer dan 200.000 klanten

Promovendum is: direct hulp, een snelle schadeafhandeling en geen gedoe! Daarom kozen al meer dan 200.000 klanten al voor ons. Bekijk hun ervaringen.

Maak gebruik van de Promovendum overstapservice. Wij zeggen uw huidige opstalverzekering voor u op. Bel ons op 078 486 13 13 of bereken uw premie online.

Ontvang 5% extra korting

Wanneer u 5 verzekeringen onderbrengt bij Promovendum, krijgt u 5 % korting op uw premies.

Lees meer