bevroren takje

De winter door met pechhulp van Promovendum: 5 redenen

Gepubliceerd op 14-12-2022
2140 keer gelezen

De temperaturen dalen in heel Nederland en er moet in de ochtend weer vaak worden gekrabd. In deze periode is de kans op autopech een stuk groter. Je bent niet de eerste die door sneeuw, vrieskou of ijzel langs de kant komt te staan. Goede pechhulp is juist nu éxtra belangrijk. Bekijk de 5 redenen om vandaag nog te kiezen voor pechhulp van Promovendum.

1. Ook pechhulp voor je eigen deur

De meest voorkomende reden voor autopech in de winter? Met stip op 1 staan accuproblemen. Bij temperaturen rond het vriespunt levert de accu nog maar een deel van zijn capaciteit. Het komt dus regelmatig voor dat een auto ‘ineens’ niet meer start. Je komt er meestal voor je eigen deur al achter, nadat je auto een nacht lang in de kou heeft gestaan. Dan is het belangrijk dat je bij pech ook voor de deur geholpen wordt. Met pechhulp van Promovendum hoef je je hier geen zorgen over te maken! Je wordt gewoon in je eigen woonplaats geholpen. Terwijl je binnen wacht met een kopje koffie, helpen wij je zo snel mogelijk weer op weg.

 

2. 24/7 bereikbaar, altijd snel geholpen

Een uur wachten op hulp? Liever niet! Zéker niet in deze temperaturen. Gelukkig zijn we in de meeste gevallen al binnen 30 minuten ter plaatse. Via een speciaal pechhulpnummer bereik je ​​​​​​​ons 24 uur per dag, 7 dagen per week. Meestal helpen we je ​​​​​​​direct weer op weg. Is het probleem ter plaatse niet op te lossen? Dan slepen we je ​​​​​​​auto naar een locatie naar keuze. De sleepkosten nemen wij voor onze rekening. Daarnaast zorgen wij wanneer je ​​​​​​​auto jonger dan 12 jaar oud is, dat er gratis vervangend vervoer voor je ​​​​​​​klaarstaat.

 

pechhulp winter promovendum

 

3. Nederland én Europa: breid je ​​​​​​​pechhulp eenvoudig uit!

Je kunt je pechhulp bij Promovendum eenvoudig uitbreiden naar Europadekking. Je hebt dan recht op hulp bij pech in alle landen vermeld op je groene kaart (oftewel heel Europa!). We werken hiervoor samen met een van de grootste alarmcentrales in Europa. En ben je het Franse of Duitse woord voor dynamo of accu even kwijt? Geen probleem! Bij autopech in het buitenland word je telefonisch altijd in het Nederlands te woord gestaan. Wel zo makkelijk!

 

4. Een écht lage premie, zonder duur lidmaatschap!

Een mooi lijstje met voordelen. Maar daarvoor wil je ​​​​​​​vast niet de volle mep betalen. Of vast zitten aan een duur lidmaatschap. Gelukkig hoeft dat ook niet! Voor een klein bedrag per maand ben je ​​​​​​​bij Promovendum verzekerd van goede pechhulp.

 

5. Gratis overstapservice

Heb je al een pechhulpverzekering en wil je graag overstappen? Geen enkel probleem! Wij zeggen je ​​​​​​​huidige pechhulp gratis voor je ​​​​​​​op en laten je ​​​​​​​nieuwe verzekering op het juiste moment ingaan. Je hebt hier zelf geen omkijken meer naar.

 

Ga voor de voordelige pechhulp van Promovendum

Deze winter niet in de kou staan? De pechhulpverzekering van Promovendum heb je al voor een klein bedrag per maand.

Voordelige pechhulp?

Nooit meer iets missen?

Ontvang per e-mail het laatste nieuws, handige tips, voordelen, acties en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail