herfstbladen

Wanneer herfstvakantie 2024? Bekijk Zuid, Noord én Midden Nederland!

Gepubliceerd op 21-12-2023
5933 keer gelezen

Herfstvakantie: dé tijd om in het najaar lekker met het gezin eropuit te gaan of andere leuke dingen te doen. Maar wanneer is deze vakantie in 2024? Bekijk hier de data voor Zuid-, Noord- en Midden Nederland in één oogopslag!

 

Wanneer begint de herfstvakantie in 2024?

Wanneer de najaarsvakantie in 2024 begint, hangt van de regio van de school af. Bekijk hieronder voor Zuid-, Noord- en Midden Nederland de data van de herfstvakantie. Let wel: dit is een advies, scholen kunnen hiervan afwijken.

 

Herfstvakantie regio Zuid-Nederland 2024

De herfstvakantie in Zuid-Nederland vindt in 2024 plaats van 19 oktober tot en met 27 oktober. Hieronder vallen Zeeland, Limburg, een groot deel van Noord-Brabant. Ook een aantal gemeenten van Gelderland vallen onder de regio Zuid-Nederland.

Auto icoon

Op reis met 20% lagere autopremie?

Herfstvakantie regio Noord-Nederland 2024

In Noord-Nederland duurt de herfstvakantie 2024 van 26 oktober tot en met 3 november. Onder regio Noord vallen de volledige provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Noord-Holland. Maar ook delen van Flevoland, Gelderland en Utrecht worden onder Noord-Nederland geschaard.

 

Herfstvakantie regio Midden Nederland 2024

Net zoals in Noord-Nederland, hebben scholen in Midden Nederland van 26 oktober tot en met 3 november de herfstvakantie in 2024. Deze regio omvat Zuid-Holland, enkele gemeenten in Flevoland en Noord-Brabant. Maar ook een groot deel van Utrecht en Gelderland vallen onder de regio Midden Nederland.

 

Herfstvakantie 2025

Wil je nog meer vooruitplannen? Geen probleem: de voorlopige data voor de herfstvakantie in 2025 zijn al bekend! Bekijk start herfstvakantie 2025.

 

Geld besparen voor leuke uitjes tijdens de herfstvakantie 2024?

Ga voor onze extra voordelige autoverzekering voor hoger opgeleiden. Tip: als je nu overstapt naar Promovendum, krijg je 20% korting op je huidige autopremie (zie voorwaarden). Wij regelen je overstap, gemakkelijk én gratis!

Voordelige autoverzekering?

Nooit meer iets missen?

Ontvang per e-mail het laatste nieuws, handige tips, voordelen, acties en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail