tuinfeest

Pasen 2019: 5x wat te doen?

Gepubliceerd op 12-04-2019
2103 keer gelezen

Extra vrije dag(en) en een heerlijk voorjaarszonnetje: iets om naar uit te kijken! Pasen valt dit jaar op zondag 21 en maandag 22 april. Hét ideale weekend voor een leuk uitje. Om je te inspireren delen we 5 tips!

1. Bezoek Paaseiland

Nee, niet het eiland in de Grote Oceaan. Tijdens het Paasweekend wordt belevingseiland De Geitenkamp in de Nieuwkoopse Plassen ook Paaseiland genoemd. Je hoeft gelukkig niet ver te vliegen naar dit eiland, maar kunt gewoon met de boot. Op het eiland heeft de paashaas allerlei vogeleieren verstopt. En, als je goed zoekt vind je natuurlijk ook lekkere chocolade-eitjes.

 

2. Geniet op een paasfestival

Zin in muziek en gezelligheid? Door heel Nederland zijn verschillende festivals te bezoeken. Het bekendste festival is toch wel Paaspop in Schijndel. Maar ook bij jou in de buurt kun je vast een dansje doen op 1 van de vele paasfestivals.

 

pasen 2019 wat te doen

 

3. Ga naar de Paasraces

Op 20, 21 en 22 april is er weer veel motorgeronk op Zandvoort te horen. 20 en 21 april is het officiële openingsweekend van de DNRT plezierraces en op 22 april vindt de spannende 240 minuten endurancerace plaats. Een programma vol spectaculaire activiteiten voor de raceliefhebbers!

 

4. Zoek paaseieren in Madurodam

Madurodam is altijd een leuk uitje, maar met Pasen is dit mooie park zeker een bezoekje waard. Voor de kleinste bezoekers hopt de Paashaas door het park. Ook zijn er door het hele park paaseieren verstopt. Vind je ze allemaal tussen de miniatuurhuisjes? Dan ligt er een lekkere paastraktatie op je te wachten!

 

5. Ga naar de kermis

Pasen zou Pasen niet zijn zonder alle kermissen. Je vindt ze deze periode door het hele land. De 2 grootste en bekendste zijn in Deventer en Enschede.

 

Weekendje weg? Doorlopende reisverzekering!

Natuurlijk kan je  er ook voor kiezen om een weekendje weg te gaan met de Paasdagen. Geniet van een weekendje weg in eigen land, of ga voor een stedentrip. Vergeet in dit geval niet om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Extra voordelig!

Meer lezen? Schrijf je in!

Ontvang per e-mail het laatste nieuws, handige tips, voordelen, acties en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail