tuinfeest

Handige reisapps 2022: 5x onmisbaar op vakantie!

Gepubliceerd op 05-04-2022
2417 keer gelezen

Wedden dat je smartphone meegaat op reis? Ontdek 5 handige reisapps die onmisbaar zijn voor je vakantie in 2022!

1. Reisapp Buitenlandse Zaken 2022

Voordat je op vakantie gaat, wil je vast weten of je vakantiebestemming veilig is. De handige reisapp van het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft antwoord! Lees in een paar minuten alles over de actuele (veiligheids)situatie in een land. Verder lees je welke vaccinaties je nodig hebt, waar je naartoe kunt bij noodgevallen en welke veiligheidsrisico’s er zijn. Handig: de informatie in de app is ook offline te bekijken. Zo heb je altijd een compleet overzicht bij de hand! Beschikbaar voor Android en IOS. Helemaal gratis!

 

Telefoon foto maken

 

2. Toilet Finder

Herken je dat: midden in een stad wanhopig op zoek naar een toilet? Geen nood! Daar is een handige reisapp voor. De Toilet Finder is een database met meer dan 350.000 toiletten over de hele wereld. Hierin vind je er dus altijd een bij je in de buurt. Heb je een ideaal toilet gevonden die nog niet in de app staat? Dan kan je deze toevoegen. Gratis beschikbaar voor Android en IOS.

 

3. TripIt

Ben jij een echte reischaoot, of word je gewoon gek van al die papieren? Dan is TripIt dé app voor jou! In deze app kun je alles bewaren: je vliegtickets, hotelreserveringen en informatie over je autoverhuur. De app synchroniseert je agenda, bewaart al je tickets en vouchers en bundelt ook direct al je belangrijke contacten, zoals het telefoonnummer van je huisarts. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de bevestiging van je boeking mailen naar TripIt. Gratis beschikbaar voor Android en IOS.

 

Auto icoon

Onze autopremie 20% voordeliger?

4. Google Translate

Google Translate heb je vast al eens gebruikt. Maar weet je dat deze handige app op reis je realtime tolk kan spelen? Spreek een Nederlandse zin in, en hij komt er in een vreemde taal uit. Je kunt zelfs geschreven teksten met je camera scannen en realtime vertalen. Deze handige reisapp kan veel talen opslaan zodat je hem ook offline kunt gebruiken. Een app van Google, maar ook gratis beschikbaar voor IOS!

 

5. Timeshifter

Ogen wagenwijd open om 3 uur in de nacht? Een jetlag heb je snel te pakken wanneer je een aantal tijdzones hebt gepasseerd om op je vakantiebestemming te komen. Dag energie! Tip: download voordat je in het vliegtuig stapt de handige reisapp ‘Timeshifter - The Jet Lag App’. Hiermee kun je je optimaal voorbereiden, zodat je uitgerust alles kunt doen wat je je had voorgenomen! Download hem gratis voor IOS en Android.

 

Geen app, wel slim: een reisverzekering in 2022!

Heb je nog geen reisverzekering voor je vakantie in 2022? Ook dát is in een paar klikken gebeurd. Met onze voordelige doorlopende reisverzekering ben je tijdens je vakanties verzekerd! Bereken je premie.

Meer lezen? Schrijf je in!

Ontvang per e-mail het laatste nieuws, handige tips, voordelen, acties en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail