blog sportlight tuin

Geen kilo erbij op vakantie? Compenseer!

Gepubliceerd op 25-06-2014
1811 keer gelezen

Vakantievieren betekent voor veel mensen even extra genieten van het leven. Hierbij eten we vaak net wat meer en net wat ongezonder dan thuis. Gevolg: extra vakantiekilo’s! Onnodig, want door bewuste keuzes te maken en af en toe wat extra te bewegen, kun je genieten én fit blijven tijdens jouw vakantie. Promovendum laat zien hoe.

Gezond genieten!

Natuurlijk mag het allemaal wat lekkerder en uitgebreider wanneer je op vakantie bent, maar zorg dat je ook regelmatig voor een gezonde optie kiest. Ontbijt bijvoorbeeld niet dagelijks met croissants, maar neem ook eens yoghurt met vers fruit. Tijdens het avondeten is het verleidelijk om regelmatig voor zo’n heerlijke Italiaanse pizza te kiezen, maar ook een Italiaanse salade met gegrilde kip en olijven smaakt heerlijk, en is een stuk gezonder!

 

Compenseren

Ga je toch voor een wat ongezondere optie? Kies dan een leuke activiteit om de extra calorieën te compenseren. Wist je dat je met 35 minuten badmintonnen dat croissantje alweer verbrand hebt? En dat een strandwandeling van een uurtje de calorieën van een portie friet met saus volledig compenseert? Actief bezig zijn is leuk én zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van alle lekkernijen die jouw vakantiebestemming te bieden heeft.

 

Inspiratie nodig? Onderstaande snacks kan je compenseren met de volgende activiteiten!

 

Tabel compenseren

 

Wil je helemaal zorgeloos op vakantie? Kies voor een doorlopende of kortlopende reisverzekering. Maar welke is voordeliger? Lees het in 1 minuut.

Reisverzekering voor zonnig prijsje?

Contact

Chat Bel Mail