Mensen rennen naar de auto

Wat is de status van mijn autoschade melding?

Heb je autoschade gemeld? En alle acties voor je gemelde schade in Mijn Promovendum afgerond? Dan zijn onze schadespecialisten bezig met je schademelding. Zij houden je op de hoogte van de schadeafhandeling. De status van je schademelding kan je op dit moment nog niet online vinden in Mijn Promovendum. We doen er alles aan om de schade zo snel mogelijk af te handelen. Heb je nu een vraag over jouw lopende schademelding? Dat kan per e-mail of telefonisch. Deze contactgegevens heb je direct na jouw schademelding van ons per e-mail ontvangen. 

 

De schadeafhandeling kan soms wat langer duren. Bijvoorbeeld als de tegenpartij niet bekend is. Of als we de tegenpartij aansprakelijk stellen om jouw autoschade vergoed te krijgen. We zijn dan afhankelijk van de reactiesnelheid van de tegenpartij of andere betrokkenen. Dat kan tot zeker 6 tot 8 weken duren. Wij doen ons best de schade zo snel mogelijk af te handelen. 

Autoverzekering icoon Promovendum

Autopremie met 20% verlagen?

Kies voor onze voordelige autoverzekering voor hoger opgeleiden. Als je overstapt, verlagen wij je huidige premie met 20% (zie voorwaarden).

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze autoverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail