Mensen rennen naar auto

Autoverzekering inflatiebeschermer

Alles wordt duurder. Energie, zorgpremies en óók autopremies zijn aan het stijgen. Wil jij een stijgende autopremie voorkomen? Kies dan voor de inflatiebeschermer van Promovendum. Hiermee zet je onze lage autopremie 3 jaar vast! Bekijk hieronder de belangrijkste voorwaarden. Of bereken direct je premie.

Benieuwd naar onze lage autopremie? 

Voorwaarden inflatiebeschermer

Hoger opgeleid icoon

Opleiding

Promovendum richt zich op hoger opgeleiden. Iedereen met een afgeronde hbo- of wo-opleiding, mbo niveau 4, havo en vwo diploma kan een verzekering bij Promovendum aanvragen.

Kalender icoon

Looptijd 3 jaar

Onze lage autopremie kan je voor 3 jaar vastzetten. Kies je hiervoor? Dan ga je samen met ons een overeenkomst aan voor 3 jaar. Al klant? Ook dan kan je gebruikmaken van deze actie. Je autopremie wordt dan opnieuw berekend.

Nieuwe auto icoon

Aanvullende verzekeringen

Bij onze autoverzekering, kan gekozen worden voor de Schadeverzekering Inzittenden en Verkeersrechtsbijstand. Ook deze premies blijven 3 jaar gelijk bij keuze voor de inflatiebeschermer.

Auto vervangen icoon

Wijzigen van auto

Koop je tijdens de periode van 3 jaar een andere auto? Dan kan je ervoor kiezen om de premie opnieuw voor 3 jaar vast te zetten. Of je kiest voor onze standaard lage autopremie, zonder inflatiebeschermer.

Gereedschap icoon

Premiewijziging

In bepaalde gevallen kan de premie in de periode van 3 jaar toch tussentijds wijzigen. Bij het wijzigen van een dekking, het toevoegen van aanvullende verzekeringen, de aanschaf van een andere auto en het claimen van schade (waarvoor een terugval op de bonus-malus ladder geldt). Heb jij bij ons 5 verzekeringen of meer? Dan krijg je op je vaste lage autopremie 5% pakketkorting.

Klok rond icoon

Tussentijds schorsen auto

Wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van de auto en deze is geschorst bij de Rijksdienst Wegverkeer (RDW), kan de verzekering ook tijdens de looptijd worden opgeschort. De termijn van de 3 jaar loopt gewoon door. Zodra de auto weer verzekerd moet worden, wordt de verzekering tegen de oude premie geactiveerd. Lees meer

Potlood

Dekking wijzigen

Wijzig je tijdens de periode van 3 jaar de dekking van je autoverzekering? Dan wordt de premie opnieuw berekend. De looptijd van de overeenkomst blijft gelijk.

Duim omhoog icoon

Schadevrije jaren opbouwen

Tijdens de termijn van 3 jaar worden er (zonder schade) gewoon schadevrije jaren opgebouwd. Omdat de premie is vastgezet, wordt er geen extra bonus-malus korting gegeven. Bij terugval op de bonus-malusladder blijf je op de nieuwe trede staan. Lees meer

Inloggen icoon

Opzeggen

Onze autoverzekering met inflatiebescherming kan binnen de periode van 3 jaar opgezegd worden in geval van verkoop of diefstal van de auto en in geval van totaal verlies van de auto na schade. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de verzekering tussentijds te beëindigen als je naar het buitenland verhuist of in geval van overlijden.

Wat gebeurt er na 3 jaar?

Na de termijn van drie jaar vervalt de inflatiebeschermer. Je autopremie wordt opnieuw berekend aan de hand van aantal schadevrije jaren die je op dat moment hebt. Blij met je nieuwe, lage premie? Dan loopt je autoverzekering gewoon door. Uiteraard heb je ook de vrijheid om je autoverzekering per wijzigingsdatum op te zeggen.

Zeer tevreden klanten

Check

Altijd lage premies en uitgebreide dekkingen.

Duim omhoog

We scoren hoog op het gebied van klanttevredenheid: 8,4.

Mobiel icoon

24/7 bereikbaar en snelle hulp bij schade. Wij regelen de overstap.

Auto inpakken voor vakantie

Meer weten over onze autoverzekering?

Persoonlijke advies nodig? Bel: 078 648 13 13.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Op deze pagina hebben we de belangrijkste acceptatiecriteria kort toegelicht. Meer weten? Bekijk dan de polisvoorwaarden. Deze zijn altijd leidend.

Contact

Chat Bel Mail