Mensen rennen naar auto

Independer Autoverzekering

Vergelijk je je autoverzekering via Independer? Dan zul je de Promovendum autoverzekering niet tegenkomen. Benieuwd waarom en hoe je wél de Promovendum autoverzekering kan vergelijken? Lees dan snel verder. En check meteen of jij jouw huidige autopremie met 25% kan verlagen met onze overstapactie (zie voorwaarden).

Onze autopremie 25% voordeliger?

"Waarom staat de autoverzekering van Promovendum niet op Independer?"

Document met vinkjes

Vergelijkingswebsites vragen een commissie

Vergelijkingswebsites vragen een vergoeding aan aanbieders van autoverzekeringen. Bij Promovendum vinden we het belangrijk om onze premie laag te houden. Wanneer een commissie te hoog is, laten we het aan ons voorbij gaan. En dat is ook de reden dat de Promovendum autoverzekering niet op Independer staat.

 

De beste icoon

Benieuwd naar de Promovendum autoverzekering?

Via Independer kom je de Promovendum autoverzekering niet tegen. Ben je op zoek naar een écht goede autoverzekering? Kijk dan snel bij Promovendum! Benieuwd naar onze voordelen? Lees ze hieronder of bereken direct je premie.

Daarom Promovendum

Echt goede autoverzekering

  • Zeer lage premie
  • Gratis leenauto vanaf WA+
  • Inclusief inzittendenverzekering

Service waar je blij van wordt

  • Snel antwoord op vragen, snelle service
  • We werken met de beste schadeherstellers
  • Jouw overstap regelen wij gratis

Maak gebruik van 25% overstapkorting!

Autoverzekering aan het vergelijken omdat je minder autopremie wil betalen? Stap over naar Promovendum! Wij richten ons op hoger opgeleiden, waardoor wij jouw huidige autopremie bij een overstap met 25% verlagen (zie voorwaarden). Benieuwd hoeveel je gemiddeld per jaar kan besparen? Bekijk ons rekenvoorbeeld.

tabel autoverzekering besparen

Deze informatie is zorgvuldig samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Meer weten? Bekijk de uitgebreide voorwaarden.

Auto inpakken voor vakantie

Benieuwd naar je autopremie?

Contact

Chat Bel Mail