mensen in keuken

Jouw zorgverzekering vanaf 2022 bij VGZ

Voor jouw zorgverzekering 2021 werkten we al samen met VGZ. Maar per 1 januari 2022 kun je voor al jouw zorgverzekeringszaken terecht bij VGZ. Op deze pagina leggen we uit hoe het zit en wat dit voor jou betekent. Ga voor meer informatie naar de VGZ website.

Heb jij in 2022 een zorgverzekering via VGZ met het Promovendum collectief? Dan ben je in goede handen. Je regelt alles direct bij VGZ.

Duim omhoog icoon

Waarom naar VGZ?

VGZ was in 2021 al risicodrager of 'uitvoerder' van jouw zorgverzekering. Zo hebben zij voor 2021 al de polisvoorwaarden en inhoud van de pakketten opgesteld. Ook maakten zij contractafspraken met zorgverleners. Ze zijn een van de grootste zorgverzekeraars in Nederland en hebben een uitgebreide kennis van de Nederlandse zorgmarkt. Zo houden we zorgkosten laag en heb jij ook in de toekomst toegang tot de beste zorg!

Document met vink icoon

Wat betekent dit voor jou?

Sinds 12 november staat jouw nieuwe polis en premie voor 2022 klaar in Mijn VGZ. Je kunt nu voor al je vragen over je zorgverzekering in 2022 terecht bij VGZ. Ook kan je jouw zorgverzekering voor volgend jaar aanpassen naar je persoonlijke wensen. Dit kan tot 1 februari. Heb je nog vragen over jouw zorgverzekering in 2021? Dan stel je die nog gewoon bij Promovendum!

Zorgpas Promovendum

Alles over zorgverzekering 2021

Voor alle vragen over je zorgverzekering in 2021 bel je nog met Promovendum. Hierin verandert er niets, ook niet na 1 januari. Ook voor de declaraties over 2021 kun je nog bij ons terecht.

Promovendum en VGZ

Alles over zorgverzekering 2022

Alle informatie over jouw zorg­verzekering vanaf 2022 vind je bij VGZ.

Naar VGZ website

verzekering-afsluiten

Goed om te weten

  • Had je in 2021 een zorgverzekering bij ons? Dan krijg je ook in 2022 een gratis tandongevallenverzekering van ons.
  • Had je pakketkorting? Dan houd je gewoon je pakketkorting! De tandongevallenverzekering telt vanaf 2022 mee voor de 5 verzekeringen om de pakketkorting te krijgen.
  • Voor al je schadeverzekeringen als auto- of inboedelverzekering verandert er niets en blijft alles zoals je gewend bent.

Meestgestelde vragen

We hebben geen resultaten gevonden. Stel je vraag via chat, mail of bel ons.

Contact

Chat Bel Mail