mensen in keuken

Kunnen jullie helpen met zorgadvies of wachtlijstbemiddeling?

Soms is het lastig om je weg te vinden in de zorg. Goede zorg is belangrijk, daarom helpen wij je graag bij het vinden en regelen hiervan.

 

Zorgadvies

Misschien zoek je een zorgverlener met een bepaalde expertise, maar weet je niet goed waar je deze vindt. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. Voor zorgadvies kan je bellen naar 078 648 13 00 of vraag online zorgadvies aan. Natuurlijk kan je een keuze maken over wat je doet met ons advies.

 

Wachtlijstbemiddeling

Wij houden de maximale wachttijden aan zoals deze in de Treeknorm zijn vastgelegd. Hierover hebben we ook afspraken gemaakt met zorgverleners. Duurt het langer voordat je bij een zorgverlener terecht kunt? Dan noemen we dit een te lange wachttijd. Vraag dan gratis wachtlijstbemiddeling bij ons aan. Wij zoeken dan een zorgverlener voor je waar je op kortere termijn terechtkunt voor een behandeling. Liever bellen? Dat kan: 078 648 13 00.

Zorgverzekering 2022

Deze pagina gaat over 2021. Vanaf 2022 kan je voor jouw zorgverzekering terecht bij VGZ. Ga naar de VGZ website.

Zorgverzekering icoon Promovendum

Zorgverzekering aanvragen?

Vanaf 2022 kun je voor jouw zorgverzekering terecht bij VGZ. Heb je nog een zorgverzekering nodig voor 2021? Deze kun je wel bij ons aanvragen.

Check jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk de uitgebreide voorwaarden van onze voordelige zorgverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail