mensen in keuken

Ik wil een zorgverzekering bij Promovendum. Zeggen jullie mijn andere zorgverzekering op?

Ja, als je jouw Promovendum zorgverzekering voor 1 januari aanvraagt, regelen wij de opzegging voor je!

 

Als je je bij ons aanmeldt voor een zorgverzekering, geef je ons toestemming om je oude zorgverzekering op te zeggen. Dit kan alleen als het een Nederlandse zorgverzekering is. Dit geldt ook voor de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen.

 

Wanneer wordt mijn zorgverzekering opgezegd?

We zeggen je oude zorgverzekering op vanaf de ingangsdatum die je bij ons hebt opgegeven voor je nieuwe zorgverzekering. Zo ben je altijd goed verzekerd!

 

Het kan zijn dat de administratie van je vorige verzekeraar een achterstand heeft en jouw opzegging daar nog niet is verwerkt. In dat geval kan het gebeuren dat je ‘oude’ zorgverzekeraar de premie nog afschrijft, terwijl je ook al 'nieuwe' premie bij ons betaalt. Wij adviseren je dan de premie van jouw ‘oude’ zorgverzekering via je online bankomgeving te storneren. Let op: doe dit alleen als jouw aanvraag bij ons akkoord is. 

 

Wil je weten wanneer wij jouw oude zorgverzekering hebben opgezegd? Neem contact ons op: stuur een e-mail of bel 078 648 13 00.

Zorgverzekering icoon Promovendum

Zorgverzekering wijzigen? Dat kan!

Wil je je zorgverzekering nog uitbreiden met een aanvullende verzekering of tandartsverzekering? Dat kan tot uiterlijk 31 januari!

Zorgverzekering wijzigen
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk de uitgebreide voorwaarden van onze voordelige zorgverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail