gezin in bed

Reisverzekering Promovendum vergelijken 2024: dit moet je weten!

Ga jij je reisverzekering online vergelijken voor een lagere premie? Dan vind je de Promovendum reisverzekering niet op een vergelijkingswebsite. En met een reden! Lees meer waarom of bereken gelijk onze superlage premie. 
 

Bereken in 1 minuut


Vergelijkingswebsites reisverzekering tonen niet alle premies

Anno 2024 gaan veel mensen, die op zoek zijn naar een nieuwe reisverzekering, naar een vergelijkingswebsite. Maar feit: niet alle reispremies worden in die vergelijking meegenomen. Maar enkele partijen. Dus krijg je altijd allerlaagste premies te zien? Nope! Promovendum staat er ook niet bij.

 

Promovendum niet getoond, wél extra lage premie!

Waarom de reisverzekering van Promovendum niet op zo’n vergelijkingssite staat? Omdat we dan een commissie moeten betalen per aangevraagde reisverzekering. Wij willen natuurlijk voor jou de premie laag houden. En dat realiseren we onder andere door niet met onze reisverzekering op de vergelijkingswebsites te staan. 

 

Waardoor is jullie reisverzekering vaak veel voordeliger?

Dit komt doordat we ons met onze verzekeringen richten op hoger opgeleiden. Omdat deze groep gemiddeld minder schade heeft, kunnen we een extra lage premie bieden. En dat doen we! 

 

Daarom Promovendum

  • Extra lage premie
  • Vakanties én weekendjes weg verzekerd
  • Optioneel: o.a. wintersportdekking en annulering
  • 24/7 bereikbaar bij spoed
  • Gratis overstapservice

 

Benieuwd? Bereken je nieuwe reisverzekering!

We kunnen natuurlijk zeggen dat de Promovendum reisverzekering voordelig is, maar je kan het met je eigen ogen zien 😊. Bereken je premie in 1 minuut. Heb je vragen? Die beantwoorden wij in een handomdraai.

Reisverzekering voor zonnig prijsje?

 

Bereken in 1 minuut

Contact

Chat Bel Mail