kind spelen in tuin

Wat is rechtsbijstand?

Rechtsbijstand is de hulp die je bij juridische kwesties krijgt. Heb jij bijvoorbeeld iets online gekocht wat niet geleverd wordt en geeft de verkoper niet thuis? Dan kan je ervoor kiezen om juridisch advies in te winnen. Maar ook wanneer jij er met de tegenpartij niet uitkomt bij verkeersschade of bent ontslagen en je daar juridische hulp bij nodig hebt, kan je rechtsbijstand inschakelen. Hoe specialistischer of groter het conflict, hoe hoger de kosten voor rechtsbijstand kunnen oplopen. Wil je niet onverwacht voor deze hoge kosten komen te staan? Dan is het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering een goed idee. 


Bij Promovendum ben je voor uiteenlopende conflictsituaties gedekt. Heel fijn, want zo weet je dat je er niet in je eentje voorstaat. Wil jij ook door een specialist worden bijgestaan in lastige juridische situaties? Bereken je premie in 1 minuut. Liever iemand spreken? Bel dan naar 078 648 13 13. We beoordelen je aanvraag zo snel mogelijk en zeggen je oude verzekering gratis op als je al ergens anders verzekerd bent. 

Rechtsbijstandverzekering icoon Promovendum

Rechtsbijstand­verzekering afsluiten?

Regel het bij Promovendum. Extra voordelig en onze juridische specialisten staan voor je klaar!

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze rechtsbijstandverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail