kind spelen in tuin

Waarom is het slim om een Promovendum rechtsbijstand­verzekering af te sluiten?

Juridische kosten zijn vaak hoog en je kan een rechts­bijstand­­­­­­­verzekering niet meer afsluiten voor een situatie waarin een conflict dreigt te ontstaan. Juist daarom is het heel prettig om deze verzekering te hebben en te weten dat je altijd kan bellen wanneer je juridische hulp nodig hebt. Zo sta je er niet alleen voor tijdens een vervelende kwestie. Want iedereen kan totaal onverwacht te maken krijgen met een juridisch conflict. Denk bijvoorbeeld aan ontslag, een geschil in het verkeer of een conflict met de buren.

 

Onze rechts­bijstand­­­­­­­verzekering is gericht op hoger opgeleiden. Deze doelgroep maakt gemiddeld minder schade, waardoor we een uitgebreide dekking bieden tegen een lage premie. Wist je bijvoorbeeld dat juridisch advies altijd gratis is bij onze verzekering én dat je vrije advocaatkeuze hebt? Bereken je premie in 1 minuut en sluit je rechts­bijstand­­­­­­­verzekering in een paar klikken af. Al ergens anders verzekerd? Wij regelen je overstap en je hebt geen wachttijd wanneer jouw rechts­bijstand­­­verzekering van Promovendum direct aansluit op jouw vorige verzekering.

Rechtsbijstandverzekering icoon Promovendum

Rechtsbijstand­verzekering afsluiten?

Regel het bij Promovendum. Extra voordelig en onze juridische specialisten staan voor je klaar!

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze rechtsbijstandverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail