Been in gips

Schadeformulier invullen na aanrijding: binnen hoeveel tijd moet dat?

Het schade-aanrijdingsformulier bestaat uit een voor- en achterkant. De voorkant moet je samen met de tegenpartij direct na het ongeval invullen. Vul deze altijd in, ook al lijkt er op het eerste gezicht geen schade te zijn. Geef ook altijd aan of er letsel is, hoe klein deze ook is (bijvoorbeeld blauwe plekken of hoofdpijn). Dit kan achteraf discussies voorkomen. De achterkant van het schade-aanrijdingsformulier kan je thuis later op je gemak invullen. Heb je autoschade? Vul deze dan wel zo snel mogelijk op en stuur dit naar je autoverzekering. Autoschade moet je namelijk zo snel mogelijk bij je autoverzekering melden. Het liefste binnen 24 uur.

 

Letselschade na aanrijding door een ander? Meld je letselschade

Heb je letselschade opgelopen door een aanrijding? En was iemand anders hiervoor verantwoordelijk? Wij helpen je kosteloos bij het verhalen van je letselschade op de aansprakelijke tegenpartij. Zo krijg jij de schadevergoeding waar je recht op hebt en kan jij jezelf volledig focussen op je herstel. Het enige wat je hoeft te doen is online je letselschade te melden en wij zorgen voor de rest!

Meer informatie?

Praatwolk icoon

Gratis juridische hulp

Wij bieden gratis juridische hulp, wanneer je door een ander letselschade hebt opgelopen. Zodat jij de schadevergoeding krijgt waar je recht op hebt én je jezelf volledig kan focussen op je herstel.

Meld je letselschade
Info icoon

Aangereden als fietser?

Belangrijk om te weten: je hebt vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Zelfs bij een ongeval door eigen schuld! Benieuwd naar je rechten?

Lees meer

Contact

Chat Bel Mail