Been in gips

Aanrijding gehad, niet mijn schuld: hoe nu verder?

Heb je een aanrijding gehad en was het niet jouw schuld? Bijvoorbeeld wanneer je als voetganger of fietser bent aangereden door een auto. Of wanneer je in de auto door een andere automobilist bent aangereden, omdat diegene een verkeersfout maakte. Dan heb je in vrijwel alle gevallen recht op een schadevergoeding. Heb je alleen autoschade? Dan kun je dit meestal regelen met de autoverzekering van de tegenpartij. Vul hiervoor wel zo volledig mogelijk het schade-aanrijdingsformulier in en verzamel bewijsmateriaal (bijvoorbeeld foto’s van de schade en contactgegevens van getuigen). Dit helpt discussies achteraf te voorkomen.

 

Letselschade opgelopen na aanrijding en niet mijn schuld

Heb je een aanrijding gehad waarbij je ook gewond bent geraakt? En was het niet jouw schuld? Dan kun je jouw letselschade gratis laten verhalen op de (verzekeraar van) de aansprakelijke tegenpartij. Denk aan zorgkosten, misgelopen salaris, kapotte kleding of telefoon, smartengeld of kosten voor de fysio. Schakel hiervoor de Letselschadehulp van Promovendum in! Goed om te weten: fietsers en voetgangers hebben vrijwel altijd recht op een schadevergoeding, ook bij eigen schuld.

Meer informatie?

Praatwolk icoon

Gratis juridische hulp

Wij bieden gratis juridische hulp, wanneer je door een ander letselschade hebt opgelopen. Zodat jij de schadevergoeding krijgt waar je recht op hebt én je jezelf volledig kan focussen op je herstel.

Meld je letselschade
Info icoon

Aangereden als fietser?

Belangrijk om te weten: je hebt vrijwel altijd recht op een schadevergoeding. Zelfs bij een ongeval door eigen schuld! Benieuwd naar je rechten?

Lees meer

Contact

Chat Bel Mail