Mensen op de bank in woonkamer

Is mijn inboedel buitenshuis ook verzekerd?

In sommige gevallen is jouw inboedel ook buitenshuis verzekerd op jouw inboedelverzekering. 


In deze situaties is schade aan jouw inboedel buitenshuis gedekt:

  • Als er spullen gestolen worden uit je auto die niet in het zicht lagen. De maximale vergoeding is  € 200. Je telefoon of laptop zijn niet verzekerd in je auto.
  • Schade aan spullen in je schuur of garage wordt vergoed tot maximaal € 15.000. Is sprake van inbraakschade? Dan is de inboedel verzekerd op voorwaarde dat de schuur of garage goed is afgesloten. 
  • In je tuin, op je balkon en in andere buitenruimtes in Nederland. Schade aan spullen in je tuin of op je balkon wordt vergoed tot € 500.
  • Liggen je spullen tijdelijk in een opslagruimte? Dan is de inboedel in deze opslagruimte maximaal 3 maanden lang meeverzekerd. De maximale vergoeding is € 5.000. 
  • Schade tijdens een verhuizing of bij transport naar een reparatie- of opslagplaats in Nederland wordt vergoed tot maximaal € 2.500 per gebeurtenis. Uitgesloten zijn schrammen, krassen of deuken die geen gevolgen hebben voor het gebruik van de beschadigde spullen.


Kostbaarheden, zoals lijfsieraden, audiovisuele en computerapparatuur en bijzondere bezittingen zijn buiten de woning niet verzekerd. 


Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

Inboedelverzekering icoon Promovendum

Inboedelverzekering afsluiten?

Jouw spullen zijn bij ons goed verzekerd. Tegen diefstal, water- en brandschade, en nog veel meer! Benieuwd?

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze inboedelverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail