Woonkamer

Wat valt er onder een inboedelverzekering?

Stel: alles wat ‘los’ in je huis staat is weg of beschadigd. Wat zou het je kosten om alles opnieuw te kopen? Een hoop! Gelukkig kan een inboedelverzekering uitkomst bieden. Lees snel wat er onder onze inboedelverzekering valt of bereken direct jouw premie.

Voordelige inboedelverzekering?

Bereken in 1 minuut

Wat is een inboedelverzekering?

Je kunt altijd de pech hebben dat er een keer iets gebeurt met je spullen in huis. Denk bijvoorbeeld aan schade veroorzaakt door brand, bliksem, storm, water of diefstal. Met een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen in huis, zodat je niet voor alle kosten hoeft op te draaien bij schade.

 

Wat valt onder de inboedelverzekering?

Stelregel: alles wat je kunt verhuizen en dus niet aan het huis vast zit, valt onder de inboedelverzekering. Denk aan meubels, sieraden, kleding, elektronica en kliklaminaat. Je keuken en badkamer vallen dus niet onder de inboedelverzekering (wel onder de woonhuisverzekering).

 

promovendum inboedelverzekering voordelen

 

Inboedelverzekering verplicht?

Nee, een inboedelverzekering is niet verplicht, maar wordt wel sterk aangeraden! Je inboedel is al snel vele tienduizenden euro’s waard. Tel maar eens op hoeveel alles in huis je bij elkaar heeft gekost. Stel dat je net die pechvogel bent bij wie brand uitbreekt of wordt ingebroken. Dan wil je zelf niet voor alle kosten opdraaien.

 

Telefoon kapot laten vallen? Bij Promovendum verzekerd!

Normaal gesproken dekt een inboedelverzekering geen telefoon die kapot gaat. Toch is het in sommige gevallen mogelijk om deze schade via inboedelverzekering te verzekeren. Bij Promovendum kun je je een Allrisk inboedelverzekering afsluiten. Dan is val- en stootschade binnen huis meeverzekerd. Dat geldt ook voor tablets, televisies of andere spullen die je thuis uit je handen kunt laten vallen, of omver kunt stoten. Weten hoe het precies zit? Bekijk de voorwaarden

 

Kies voor onze inboedelverzekering

We bieden een zeer lage premie, en nog belangrijker: je spullen in huis zijn uitgebreid verzekerd tegen diefstal, brand-, bliksem- en waterschade! Heb je al een inboedelverzekering? Dan regelen wij je overstap gratis!

Contact

Chat Bel Mail