woonkamer

Promovendum inboedelverzekering: 5 voordelen

Wist je een gemiddelde inboedel al 30.000 euro waard is? Dit blijkt uit cijfers van het CBS. Het kost dus een hoop als er thuis brand uitbreekt en je alles opnieuw moet kopen. Gelukkig kun je je spullen goed verzekeren met een inboedelverzekering. Promovendum biedt een supervoordelige! Benieuwd? Lees verder!

 

Voor een lage premie, je inboedel goed verzekerd:

 

✔ Schade door brand

Bij een flinke keukenbrand is er al snel sprake van brand, rook en waterschade. En de schade? Al snel duizenden euro’s. Gelukkig valt ook brandschade onder de Promovendum inboedelverzekering. Of het nu wordt veroorzaakt door een ongeluk in huis of bijvoorbeeld bliksem.

 

✔ Diefstal, beroving en vandalisme

Schade ontstaat niet altijd door een ongeluk. Het kan ook zijn dat er iemand anders verantwoordelijk is. Stel dat je aan de andere kant van de wereld zit, en er wordt bij je thuis ingebroken? Met de Promovendum inboedelverzekering is dit gewoon meeverzekerd. Zo kun je met een gerust hart op het vliegtuig stappen.

 

✔ Stormschade

Wist je dat de schade landelijk gezien al snel in de miljoenen euro’s loopt? Een paar keer per jaar krijgen we in Nederland te maken met een heuse storm. Wanneer er door storm schade ontstaat aan je inboedel, krijg je dit met de Promovendum inboedelverzekering vergoed.

 

promovendum inboedelverzekering voordelen

 

✔ Smartphones, tablets en andere apparatuur

Zijn er tegenwoordig nog huishoudens zonder smartphones of tablets? Het antwoord is waarschijnlijk nee! Deze devices zijn al snel 500 euro waard. En ze maken deel uit van je inboedel. Je kunt ze daarom eenvoudig meeverzekeren in je Promovendum inboedelverzekering. Met onze allrisk inboedelverzekering zelfs tegen val- en stootschade door eigen schuld! Meer weten? Bekijk onze voorwaarden.

 

✔ Garantie tegen onderverzekering: laat je inboedel berekenen

Koop je een luxe bank of grotere televisie? Dan is je inboedel in één klap meer waard. Maar je hebt waarschijnlijk geen zin om bij elke aankoop de dekking van je inboedelverzekering te wijzigen. Bij Promovendum kun je de waarde van je inboedel laten berekenen. Dan krijg je een garantie tegen onderverzekering, zodat je nooit te weinig verzekerd bent.

 

Sluit je inboedelverzekering in één klik af!

Promovendum biedt een inboedelverzekering met een zeer lage premie. Bereken je premie in 1 minuut. Heb je al ergens anders een inboedelverzekering? Wij regelen je overstap. Je hoeft zelf niets te doen!

 

Voordelige inboedelverzekering?

Bereken in 1 minuut

Contact

Chat Bel Mail