woonkamer

Promovendum inboedelverzekering: 5 voordelen

Jouw spullen thuis zijn vaak meer waard dan je denkt. Stel je voor dat er brand uitbreekt? Dan kost het al gauw tienduizenden euro's om alles opnieuw te kopen. Ga voor een inboedelverzekering bij Promovendum. Waarom? Bereken hoe laag onze premie is óf lees verder! 

Voordelige inboedelverzekering?

Bereken in 1 minuut

Daarom kies je voor onze inboedelverzekering

 

1. Superlage premie voor inboedel

Bij Promovendum regel je jouw inboedelverzekering extra voordelig! Wij richten ons op hoger opgeleiden, een doelgroep die gemiddeld minder schade heeft. Hierdoor bieden wij een superlage premie. En uiteraard tegen goede voorwaarden. 

 

2. Uitgebreid verzekerd voor brand en diefstal 

Brand in je keuken of ergens anders in huis? Dan is er snel sprake van brand-, rook- en waterschade. Dat kost al snel duizenden euro’s. Gelukkig is dat goed verzekerd met de Promovendum inboedelverzekering. Ook wanneer er thuis bij je ingebroken wordt en (kostbare) spullen gestolen worden. Bijvoorbeeld als je op vakantie bent. Verzeker je spullen goed bij ons en je stapt met een gerust gevoel op het vliegtuig! 

 

3. Met allrisk inboedelverzekering smartphones meeverzekerd!

Zijn er tegenwoordig nog huishoudens zonder smartphones of tablets? Het antwoord is waarschijnlijk nee! Deze devices zijn al snel 500 euro waard. En ze maken deel uit van je inboedel. Goed om te weten: met onze allrisk inboedelverzekering zijn ze verzekerd voor val- en stootschade door eigen schuld (zie voorwaarden).

 

4. Nieuwe spullen erbij? Garantie tegen onderverzekering

Koop je een luxe bank of grotere televisie? Dan is je inboedel in één klap meer waard. Maar je hebt waarschijnlijk geen zin om bij elke aankoop de dekking van je inboedelverzekering te wijzigen. Laat bij Promovendum de waarde van je inboedel berekenen (optie bij aanvragen online inboedelverzekering). Dan krijg je automatisch een garantie tegen onderverzekering! Hiermee zijn jouw spullen tot een bedrag van 200.000 euro verzekerd.  

 

5. Jouw overstap regelen wij

Heb je ergens anders al een inboedelverzekering? Stap over naar Promovendum. Dan zeggen wij je oude verzekering voor je op. Zo profiteer je snel van onze voordelige, uitgebreide inboedelverzekering. 

 

Regel je inboedelverzekering in een paar klikken!

Benieuwd naar onze lage premie? Bereken in 1 minuut. Bij vragen helpen we graag! Een laatste tip: sluit je inboedel- en woonhuisverzekering allebei af bij Promovendum, dan heb je één aanspreekpunt bij schade. Ook krijg je bij Promovendum pakketkorting bij meerdere verzekeringen. 
 

Premie berekenen

 

Op deze pagina leggen we je zo duidelijk mogelijk uit hoe het zit. Samengevat en helder, zonder te veel poespas. Meer weten? Bekijk de voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail