Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Prima service => Snelle reactie & goede uitvoering

Jeroen uit Vught, 8 mei 2014

een goede en snelle afhandeling van de declaratie en makkelijk op internet in te vullen.

Claudia uit Leiderdorp, 8 mei 2014

Omdat ik niet zeker wist of mijn declaratie goed bij u is aangekomen, heb ik hem (nogmaals) ingediend, nu op de wijze zoals u voorstelt via de website. Uw berichtje per e-mail was voor mij dus niet helemaal duidelijk. Heeft u het geld inmiddels overgemaakt?
Het declareren vandaag op de door u voorgestelde wijze ging uitstekend. De volgende keer weet ik de weg.

Marianne uit Rotterdam, 8 mei 2014

kan niet beter; de medewerker van de commerciële binnendienst is niet te overtreffen!!

J.j.p.jacobs uit Aadorp, 8 mei 2014

Het uploaden van facturen voor het indienen van declaraties werkt voortreffelijk. De afhandeling van de declaraties gaat lekker snel en probleemloos. Hulde Promovendum!

Ronald uit Harderwijk, 8 mei 2014

Matige terugkoppeling; A) veel te late reactie, maar liefst 8 dagen na de vraag volgde het antwoord en B) werd de vraag niet volledig beantwoord....

Cedric uit Bussum, 8 mei 2014

Reactie Promovendum 08/05/2014

Beste meneer Montanus, dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij gaan u vandaag bellen en uw vraag volledig beantwoorden. Zoals u van ons mag verwachten!

Makkelijk online indienen. Snelle reactie en uitbetaling. Top.

Mirjam uit Den Haag, 7 mei 2014

Eindelijk een verzekeraar die het ECHT anders lijkt te doen! Lang leve de 2.0 aanpak! Het lijkt op KNAB, maar dan wél goed! Ga zo door!

Bart uit Amsterdam , 7 mei 2014

snel bericht over acceptatie van de auto verzekering alleen jammer dat de papieren lang op zich laten wachten

Van uit Rijswijk Nb, 7 mei 2014

Reactie Promovendum 07/05/2014

Beste heer Van der Wal, wij gaan na waar de verzekeringspapieren zijn en sturen die vandaag aan u op! Uiteraard informeren wij u hier ook over.

Zeer snelle en duidelijke respons. Complimenten

L. uit Schiedam, 7 mei 2014

Heel gemakkelijk en snel en correct afgehandeld. Mijn complimenten. Dat was anders bij mij vorige verzekering "Zilveren Kruis".

Frans uit Amsterdam, 7 mei 2014

Opvragen vrijwaringsbewijs is niet meer gebruikelijk. Gegevens kunnen zo verkregen worden bij de RDW. beetje omslachtig nu.

B. uit Soest, 7 mei 2014

Reactie Promovendum 07/05/2014

Beste heer Doppenberg, bedankt voor uw feedback. Ons serviceteam zal contact met u opnemen om de feedback door te nemen en u verder te informeren.

Erg jammer, dat ik een Buitenlands huisartsconsult (omdat ik in België woon, heb ik ook een Belgische huisarts) niet ook gewoon online kan declareren, net zoals verzekerden die in Nederland woonachtig zijn en in Nederland naar de huisarts gaan.

Marc uit Genk (belgïë), 7 mei 2014

Reactie Promovendum 07/05/2014

Beste heer Breuer, bedankt voor het delen van uw ervaring en uw tip. Wij zullen de tip meenemen in de verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Zeer slecht, ik probeer nu al meerdere malen een vergoeding te krijgen voor lenzen die ik nodig heb uit medische noodzaak. Natuurlijk valt dit onder mijn zorgverzekering. Vervelend dat ik hier nu weer achteraan moet.

Yort uit Enschede, 7 mei 2014

Reactie Promovendum 07/05/2014

Beste heer Louwers, wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet positief is. Ons Serviceteam neemt vandaag contact met u op.

Site werkt prima en een fijne zorgverzekeraar! Maar waar blijft de applicatie voor online declareren Promovendum?

Ilmar uit Groningen, 7 mei 2014

Reactie Promovendum 07/05/2014

Beste heer/mevrouw Vermeulen, bedankt voor het delen van uw ervaring en uw tip. Wij zullen de tip meenemen in de verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Tot heden uitstekend t.a.v. informatie en afhandeling.Kortom een tevrden klant.

P.C.Berlijn uit Den Haag, 6 mei 2014

Zeer hulpvaardig en geduldig.
hartelijke dank voor de info

Jos uit Odijk, 6 mei 2014

Handig en snel

Hans uit Halfweg, 6 mei 2014

Alles verliep snel en geruisloos. Een nadeelpunt is dat de vervangende auto het begaf, vermoedelijk door een lege accu.

A.Kamphorst uit Wageningen, 6 mei 2014

Reactie Promovendum 06/05/2014

Beste heer Kamphorst, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons team Schadebehandeling gaat contact met u opnemen.

Goede en snelle service. Overzicht gedeclareerde en betaalde nota'a meteen gekregen. Vriendelijke mail.

J.Kamans uit Diemen, 6 mei 2014

Zeer tevreden , snelle reactie en vakkundig

D.van uit Zwolle, 5 mei 2014

Aangezien ik te weinig ervaring heb met het scannen van de rekeningen die ik wil declareren, lukt het me niet om online te declareren, helaas! Verder gaat de afwikkeling van de administratie omtrent de rekeningen etc. naar wens.

J.F.M. uit Amsterdam, 2 mei 2014

Geweldige verzekering!!! Ik heb het Optimaal Pakket.
Zéér goede dekking en kan hem zéker aanbevelen!!!
Van mij krijgen ze een 10

Cindy uit Lichtenvoorde, 2 mei 2014

ik vind het online indienen erg omslachtig. Het zou fijn zijn als er aan het versturen van de opdracht en de afhandeling ervan een zelfde nummer gehangen zouden worden. Dat zoekt veel makkelijker. Nu moet ik een lijstje maken met wat ik ingediend heb, en daarop afstrepen wat er wel en nog niet verwerkt is. ook niet alle verwerkingen kwamen tegelijk binnen, terwijl ze wel op dezelfde dag ingediend zijn.
Momenteel denk ik er aan om de volgende keer weer de rekeningen op te sturen. dat scheelt mij een hoop tijd.

G uit Nieuwegein, 1 mei 2014

Reactie Promovendum 01/05/2014

Beste mevrouw Oosterom, bedankt voor het delen van uw ervaring en uw tip. Wij zullen de tip meenemen in de verdere ontwikkelingen en verbeteringen.

Echt TOP! De wijze waarop ik door het offerte en acceptatieproces voor mijn autoverzekeringen ben geholpen is echt van grote klasse. Zo'n klantgerichtheid zie je niet vaak.

J.J. uit Waddinxveen, 30 april 2014

Uitermate klantvriendelijk en to the point te woord gestaan door een medewerker commerciële binnendienst.
Zijn toezeggingen is hij ook nagekomen qua toesturen offerte en persoonlijke contact optie nadien. Goed gevoel over deze eerste kennismaking met Promovendum(tot op heden:))

Hartelijke groet

Maarten uit Santpoort Noord, 30 april 2014

ging super snel

E. uit Utrecht, 30 april 2014

zeer eenvoudig en snel! Fluitje van een cent!

Rob uit Velhdoven, 29 april 2014

Goedemiddag,
Ik zie op de afrekening van de declaratie dat u maximaal € 30 per behandeling vergoed bij alternatieve geneeswijzen (met een max van € 500 per jaar). Deze
€ 30 heeft u echter niet genoemd toen ik einde vorig jaar met u een overeenkomst aanging (de € 500 wel). Ik heb op uw site gekeken. Daar staat het nu wel op. Toen niet!
Wellicht kunt u zich voorstellen dat ik mij ongelofelijk bij de neus genomen voel en dat ik dit nooit had gedaan als ik dit had geweten.
Ik ga er van uit dat u mij een correcte oplossing aanbied.
VrGr
W.J. de Vries

W.J. uit Heiloo, 28 april 2014

Reactie Promovendum 30/04/2014

Beste heer De Vries, wij vinden het vervelend dat u zich verkeerd geïnformeerd voelt. Ons serviceteam neemt vandaag contact met u op.

Na per 01-01 een zorgverzekering bij Promovendum te hebben afgesloten werd ik onlangs via reclame op de mogelijkheid van autoverzekering geattendeerd.
Vandaag contact gehad en inmiddels een auto en motor verzekering afgesloten.
De medewerker van de commerciële binnendienst heeft mij perfect geholpen en goed geadviseerd. Als ondernemer weet ik hoe afhankelijk je van goed personeel kunt zijn. Een dikke 10.

André uit IJsselstein, 28 april 2014

8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail