Tuinfeest

Promovendum ervaringen

In totaal vind je hier ruim 32.000 ervaringen:

 

  • van huidige klanten (op het moment van delen)
  • zonder aanstootgevend taalgebruik
  • passend binnen ons reviewbeleid

Ook klant bij Promovendum?

Deel jouw ervaring

8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Recente declaratie onlangs twee keer behandeld. Eerste keer werd er niets vergoed; de 2e keer een deel. Dat vraagt om een toelichting.

Ondanks verwijzing door reumatoloog werd pedicure niet vergoed. Dat vraagt eveneens om uitleg.

J.M.J. uit Voorburg, 10 juni 2014

Reactie Promovendum 10/06/2014

Beste heer van Kempen, bedankt voor uw feedback. Ons serviceteam zal contact met u opnemen om de feedback door te nemen en u verder te informeren.

Online heb ik makkelijk kunnen declareren, ook al was de oorspronkelijke factuur al vrij oud (vorig kalenderjaar). Werd verder snel en naar tevredenheid afgehandeld.

Vincent uit Enschede, 10 juni 2014

snel en to-the-point antwoorden!

R.van uit Alkmaar, 10 juni 2014

Het heeft lang geduurd vanaf februari voor alles was afgehandeld.Niet alle rekeningen werden in een keer behandeld en het was nodig om een paar keer te reclameren.Uiteindelijk alles naar tevredenheid afgehandeld.

L.Reijers uit Son, 8 juni 2014

Reactie Promovendum 09/06/2014

Beste mevrouw Reijers, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons Serviceteam gaat contact met u opnemen.

Het serviceteam werkt snel en correct. Goed bereikbaar en binnen twee (werk)dagen antwoord. Een verademing.

JH uit Gieterveen, 8 juni 2014

Jullie zijn erg volhardend in het te naamstellen van verzekeringen op mijn mans naam terwijl ze al meer dan 20 jaar op mijn naam staan.

Daphne uit Bennekom, 7 juni 2014

Reactie Promovendum 09/06/2014

Beste mevrouw Deering, wij betreuren de gang van zaken en gaan het uitzoeken. Ons Serviceteam neemt contact met u op om u verdere uitleg te geven.

Ben (op basis van verleden) geen fan van gesprekken met verzekeringsadviseurs maar werd aangenaam verrast. Was een heel prettig gesprek met ook nog een heel financieel gunstige uitkomst. Petje af voor Promovendum. Naast de zorgverzekering ga ik daar nu ook mijn andere verzekeringen onderbrengen.

Fred uit Maassluis, 7 juni 2014

De vraag gesteld en dezelfde dag wordt aangegeven dat de vraag is verstuurt naar de goede afdeling tot zover gaat het prima, alleen het antwoord nog, laten we hopen dat het positief is.

F.F. uit Anna Paulowna, 6 juni 2014

Dit is mijn eerste zorgverzekering als student zijnde en vind de service tot nu toe echt top! Mailtjes worden erg snel en duidelijk beantwoord, telefonisch erg goed bereikbaar en als je 2 min wacht is al te lang en word je teruggebelt.

Kortom ik blijf klant bij promovendum.

Jurjen uit Zeist, 6 juni 2014

nog geen ervaring met online-afhandeling

M.j. uit Baarn, 6 juni 2014

Huisarts valt onder de basisverzekering.
Huisarts-elektro-acupuntuur en de geneesmiddelen vallen blijkbaar niet meer onder de basisverzekering.

Vreemde keuze van de regering!!!!!!!!!!!!

G.M.de uit Dronten, 5 juni 2014

Reactie Promovendum 06/06/2014

Beste heer de Vries, bedankt voor uw feedback. Ons serviceteam zal contact met u opnemen om de feedback door te nemen en u verder te informeren.

Ik heb een duidelijke vraag gesteld over een preferent medicijn, dat ook bij u dezelfde preferentie heeft als bij mijn huidige verzekeraar. Ik heb er een uitvoerige toelichting bij gegeven waarom dit preferente medicijn voor mij ongeschikt is en gevraagd wat u met mijn probleem zou doen als ik bij u verzekerd was. Ik kreeg daarop geen enkel antwoord, alleen een verwijzing naar een lijst met preferente medicijnen. Dat is toch wel erg mager. Als dit uw service is, kan ik beter bij u geen polis afsluiten.

A.H. uit Koudekerke, 5 juni 2014

Reactie Promovendum 06/06/2014

Beste heer de Wilde, ons Serviceteam zal contact met u opnemen om de vraag te beantwoorden.

Snel, vriendelijk en compleet

Rasing uit Rutten N.o.p., 5 juni 2014

Was weer geweldig!

MJA uit Zwijndrecht, 5 juni 2014

Telefonisch contact gehad voor het aanvragen van een Engelstalige verklaring ivm een reis naar Cuba. Allereerst stond op de website al duidelijk vermeld dat het opvragen van zo'n verklaring voor Cuba via het serviceteam kan worden opgevraagd. Verder erg tevreden met het feit dat het serviceteam 's avonds bereikbaar is.
Aan de telelfooon geholpen door een erg aardige dame die ook direct de verklaring voor mijn vriendin (ook bij Promovendum verzekerd), wilde toesturen. Beide verklaringen waren na enkele minuten binnen.
Topservice!

André uit Rijswijk Zh, 4 juni 2014

Een absoluut nadeel vind ik dat het niet kogelijk is inzicht te krijgen in het zorgverbruik.
Tevens duurt de afhandeling van de declaraties langer dan bij andere verzekeraars en zijn de vergoedingen voor bepaalde zorgverleners lager.
Dit wist ik natuurlijk van te voren, maar door het feit dat ik het overzicht mis van mijn zorgverbruik en dus niet weet wat me nog te wachten staat begint alles een beetje te irriteren.
Zoals ik er nu naar kijk zal ik eind van het jaar toch weer overstappen.
Weer een hoop gedoe helaas.


Het indienen van de declaraties gaat op zich gemakkelijk.
Ik mis echter met grote mate het overzicht van alle gemaakt kosten tot nu toe.
Dit overzicht had ik bij eerdere zorgverleners wel.
Daarnaast wordt er een lager percentage vergoed van diverse behandelingen.
Dit wist ik van te voren, echter wegens het feit dat ik niet 100% tevreden ben gaat ook dat irriteren. Kortom, ik denk dat ik einde van het jaar toch weer moet schakelen als er geen verbetering komt.

Bollongino uit Amstelveen, 4 juni 2014

Reactie Promovendum 04/06/2014

Beste mevrouw Bollongino, bedankt voor uw feedback. Ons serviceteam zal contact met u opnemen om de feedback door te nemen en u verder te informeren.

Op zich prima geregeld. Wat ik wel vervelend vond is dat ik een soort dreigbrief krijg omdat ik had aangegeven dat ik kinderen heb ik een bepaalde leeftijdscategorie.

Koos uit Amsterdam, 3 juni 2014

L.S., Van de tandarts een verzamelfactuur ontvangen voor tandheelkundige behandeling bij mijn twee kinderen. Op het declaratieformulier kan je slechts één naam vermelden. Ik ben blij op te merken dat jullie voor beide de afhandeling zijn gestart en de gedeclareerde bedragen uitkeert. Met vriendelijke groet, Marcel De Roovere

Marcel uit Rijsenhout, 3 juni 2014

Erg tevreden

Anniek uit Amsterdam, 3 juni 2014

Dank voor uw reactie, fijn dat u de rekensom voorlegt mbt premie/max. vergoeding.
Minpuntje: de reactie van u hadden we graag sneller tegemoet gezien, liefst binnen 2-3 werkdagen

H. uit Borne, 3 juni 2014

De 2e declaratie is schijnbaar niet binnengekomen en heb ik nu nogmaals verstuurd.

J.leseman uit Doesburg, 3 juni 2014

Nu online indienen van declaraties mogelijk is, gaat alles een stuk sneller en eenvoudiger.

Smit uit Geleen, 3 juni 2014

Wat een onzin om een kopie van de rekening niet te vergoeden. Het betrof het exemplaar van de tandarts ontvangen waarop met sticker BIJ BETALING S.V.P. NOTANUMMER VERMELDEN.
Mag toch hopen dat jullie een controel op dubbel ingediende declaraties hebben, dus waar gaat het over.
Mijn eerste ervaringen met Promovendum, na meer dan 20 jaar bij een andere zorgverzekeraar te zijn verzekerd, stemmen mij niet echt vrolijk

P.jansen uit Utrecht, 3 juni 2014

Reactie Promovendum 03/06/2014

Beste meneer Jansen, wij vinden het uitermate vervelend dat uw ervaring niet positief is. Wij zullen contact opnemen om u uit te leggen waarom kopie-nota`s niet geaccepteerd kunnen worden.

Correcte behandeling,duidelijk,snel en scherpe tarieven met bijbehorende service

Rob uit Arnhem, 2 juni 2014

Online indienen van nota's gaat gemakkelijk en eenvoudig.
De snelle afhandeling van de declaratie en snelle vergoeding vind ik erg goed.

Wat er precies met voorwaarden wordt bedoeld begrijp ik niet.

M. uit Langbroek, 2 juni 2014

Nu per post gedaan. Zal voortaan van online gemak gebruik gaan maken. Overigens correcte en snelle afhandeling. Dank!

De uit Veenendaal, 2 juni 2014

Gemakkelijke manier en snelle afhandeling; ik ben heel tevreden!

Saskia uit Zutphen, 30 mei 2014

Mijn ervaring is slecht de folder van Promovendum is ronduit misleidend. In de kleine lettertjes van de polisvoorwaarden wordt pas melding gemaakt dat er geen vrije keus is voor een groot aantal zorgverleners. Ook wordt er ook geen standaard vergoeding uitbetaald

J.S.J. uit Voorschoten, 29 mei 2014

Reactie Promovendum 05/06/2014

Beste heer de Haer, Wij vinden het vervelend dat u zich misleid voelt. U bent bij Promovendum geheel vrij in uw keuze voor een ziekenhuis, huisarts, tandarts of apotheek. Ons serviceteam zal dan ook contact met u opnemen om verder uitleg te geven.

Prima en snel gereageerd op mijn vraag.

M uit Hellevoetsluis, 29 mei 2014

Prima.

Barnhard uit Vinkeveen, 29 mei 2014

8,2

Dit is het gemiddelde klantcijfer van Promovendum in de afgelopen 3 maanden.

Niet gevonden wat je zocht?

Of bel: 078 648 13 00

Contact

Chat Bel Mail