Zorgverzekering wijzigen na 1 januari 2020? Dat kan!


Twijfelt u nog: wel of geen aanvullende verzekering volgend jaar? Lees snel hoe u bij Promovendum na 1 januari uw zorgverzekering toch nog kunt wijzigen!

Zorgverzekering wijzigen na 1 januari

Hoe kan ik mijn zorgverzekering wijzigen na 1 januari?

Dat is eenvoudig! Heeft u voor 1 januari een basisverzekering bij Promovendum afgesloten? Dan kunt u de hele maand januari uw zorgverzekering nog wijzigen door een aanvullende verzekering of tandartsverzekering te kiezen. Dat geeft u wat extra bedenktijd!

Waarom zou ik mijn zorgverzekering nog wijzigen na 1 januari?

In de basisverzekering wordt noodzakelijke zorg voor u vergoed. Bijvoorbeeld een dure ziekenhuisbehandeling, geneesmiddelen of een rit met de ambulance. Er zijn veel kosten die niét vergoed worden in de basisverzekering. Denk aan fysiotherapie of kosten bij de tandarts.

Voordelige zorgpremie in 2020

Bereken in 1 minuut

Upgrade uw zorgverzekering met een tandartsverzekering

Tandartskosten worden niet vergoed in de basisverzekering (alleen voor kinderen tot 18 jaar). Wilt u niet het risico lopen dat u zelf tandartskosten moet betalen? Ga dan voor een van onze voordelige tandartsverzekeringen:

  • U kiest zelf tot welk bedrag u verzekerd wil zijn.
  • Al uw kosten bij de tandarts, mondhygiënist, para- en endodontoloog worden tot het door u gekozen bedrag vergoed.
  • Ontvangt u een gratis Tandongevallenverzekering!

Upgrade uw zorgverzekering met een aanvullende verzekering

Als u uitgebreider verzekerd wilt zijn voor onder andere fysiotherapie, is het slim om een aanvullende verzekering bij Promovendum af te sluiten. Bij Promovendum:

  • Kiest u zelf hoe uitgebreid u verzekerd wil zijn.
  • Zijn medische spoedeisende zorgkosten in het buitenland standaard meeverzekerd.

Zorgverzekering wijzigen tot 31 januari 2020

Wilt u uw zorgverzekering nog uitbreiden met een aanvullende verzekering of tandartsverzekering? Ga naar Mijn Promovendum en wijzig uw zorgverzekering. Dit kan nog tot 31 januari 2020.