Vrouw met kerstlichtjes en sneeuw

Wanneer begint de kerstvakantie 2021 in regio Noord, Midden en Zuid?

Gepubliceerd op 08-11-2021
2955 keer gelezen

De kerstvakantie is typisch zo’n vakantie om je lekker warm aan te kleden en gezellige winteractiviteiten te ondernemen. Benieuwd wanneer de kerstvakantie in 2021 begint? Check hier de data voor de start van de kerstvakantie in Noord, Midden en Zuid Nederland.

Hoe lang duurt de kerstvakantie?

De wintervakantie duurt altijd twee weken en is voor zowel de basis-, middelbare en hogeschool gelijk. Maar de kerstvakantie begint niet ieder jaar op dezelfde datum. Weten wanneer de kinderen of jijzelf vrij bent van school? Lees snel verder!

 

Wanneer is het kerstvakantie in 2021?

Hoe de kerstvakantie in 2021 valt, ligt aan op welke weekdagen Kerstmis en de jaarwisseling vallen. De wintervakantie is traditiegetrouw namelijk in de laatste week van 2021 en de eerste week van 2022. Op die manier ben je vrij tussen kerst en Oud en Nieuw. Alle regio’s hebben daarom tegelijk kerstvakantie. Scholen mogen hier niet van afwijken.

 

Kerstvakantie 2021

Regio Datum Provincies
Noord-Nederland 25 december 2021 - 9 januari 2022 Friesland, Groningen, Drenthe, Overijsel, Noord-Holland en delen van Flevoland, Gelderland en Utrecht
Midden-Nederland 25 december 2021 - 9 januari 2022 Zuid-Holland, een groot deel van Utrecht en Gelderland en een aantal gemeenten in Flevoland en Noord-Brabant
Zuid-Nederland 25 december 2021 - 9 januari 2022 Zeeland, Limburg en een groot deel van Noord-Brabant

 

Auto icoon

Met 25% korting op je autopremie de kerstvakantie in?

Kerstvakantie 2022 alvast inplannen?

Kijk jij al uit naar de wintervakantie van volgend jaar? Dan wil je vast ook de data voor de kerstvakantie in 2022 weten.

 

Geld besparen voor leuke winteruitjes in de kerstvakantie?

Kies voor de voordelige autoverzekering van Promovendum! Wanneer je naar ons overstapt, verlagen wij je huidige autopremie met 25% (zie voorwaarden). Zelfs je overstap regelen we voor je. Zo bespaar je geld én tijd! Bereken je premie in 1 minuut!

Onze autopremie 25% voordeliger?

Nooit meer iets missen?

Ontvang per e-mail het laatste nieuws, handige tips, voordelen, acties en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail