U was toch goed verzekerd.. dacht u?


Update: vanaf 1 april 2014 biedt Promovendum een andere pakketverzekering. Het is dan niet meer mogelijk om onderstaande variant af te sluiten. Meer weten? Pakketverzekering Promovendum.

Wanneer u onderverzekerd bent kan dat veel onvoorziene lasten met zich mee brengen. Anderzijds kunt u zich ook teveel verzekeren, waardoor u maandelijks onnodig veel premie moet betalen. Promovendum heeft de oplossing op maat: de pakketverzekering.

Een voorbeeld:

Er woedt brand in uw huis, terwijl u met uw gezin op vakantie bent. Noodgedwongen onderbreekt u de vakantie. Bij aankomst thuis blijkt de schade aan uw huis bijna niet te overzien: 30.000 euro aan kosten. Gelukkig heeft u een woonhuisverzekering, oftewel opstalverzekering. Daardoor denkt u dit volledige bedrag te kunnen claimen. Er wordt een expert ingeschakeld en deze schat de waarde van uw woning op 300.000 euro. Uw woonhuis blijkt echter maar voor 200.000 euro verzekerd te zijn. Als gevolg hiervan wordt er slechts 20.000 euro uitgekeerd en u blijft zitten met een rekening van 10.000 euro! Maar dat is nog niet alles. U heeft natuurlijk ook een inboedelverzekering. Deze verloopt via een andere verzekeraar. U moet opnieuw de situatie uitleggen en andere formulieren invullen om schadeclaims in te dienen. Tot slot wilt u graag een bedrag ontvangen van uw annuleringsverzekering omdat u uw vakantie eerder heeft moeten onderbreken. Ook dit verloopt niet vlekkeloos. In de polis staat namelijk niet expliciet dat u verzekerd bent tegen een terugkeer naar huis wegens brand. En u dacht uw zaakjes nog wel zo goed voor elkaar te hebben. Maar dit kan ook anders.

De pakketverzekering van Promovendum

Promovendum richt zich op een specifieke doelgroep: hoger opgeleiden. Omdat uit diverse verzekeringscijfers blijkt dat mensen met een hogere opleiding, minder vaak een schadeclaim indienen dan mensen die niet in deze groep vallen. Daarom kan Promovendum een lage premie aanbieden. Uw besparing kan in 4 jaar tijd gemakkelijk oplopen tot meer dan 500 euro. En waarom zou u maandelijks te veel betalen voor iets waarvan u weinig gebruik maakt? Precies! Promovendum biedt u daarom:

  • 10% lagere premie dan bij uw huidige verzekeraar
  • 5% extra korting voor elk jaar dat u geen schade claimt
  • Korting die kan oplopen tot wel 25% ten opzichte van uw huidige verzekeringspakket
  • Een pakketverzekering op maat, waardoor u niet over- of onderverzekerd bent en waarbij alle dekkingen perfect op elkaar aansluiten
  • Een uitstekende en snelle schadeafhandeling

Kortom, u kunt als hoogopgeleide profiteren en behoorlijk wat geld besparen. In de Promovendum pakketverzekering kunt u al uw gezinsverzekeringen onderbrengen. De enige voorwaarde voor het afsluiten van een pakketverzekering is dat u ons 4 verzekeringen toevertrouwt.

Meer informatie?

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen met een pakketverzekering? Onze deskundige adviseurs laten u graag zien hoeveel u kunt besparen. Voor een vrijblijvende afspraak kunt u het onderstaande contactformulier gebruiken.

Interessant artikel? Delen mag!