herfstbladen

Herfstvakantie 2022: de data van Noord-, Zuid- en Midden Nederland

Gepubliceerd op 05-08-2021
2755 keer gelezen

Wil je een vakantie boeken in de herfstvakantie van 2022? Dan is het handig dat je alvast een beetje weet in welke week de herfstvakantie valt. Bekijk hier de voorlopige data van de herfstvakantie in 2022 voor de regio’s Noord-Nederland, Zuid-Nederland en Midden Nederland.

 

Wanneer is de herfstvakantie in 2022?

De start van de herfstvakantie in 2022, is per regio verschillend. Zie hieronder de data, voor de regio’s Noord-, Zuid- en Midden Nederland:

 

Regio Herfstvakantie 2022
Noord-Nederland 15 t/m 23 oktober
Midden Nederland 22 t/m 30 oktober
Zuid-Nederland 22 t/m 30 oktober

 

Auto icoon

De herfst inrijden met een 25% lagere autopremie?

Leuk weetje: hierdoor hebben wij een herfstvakantie!

Nu je toch hier bent beland, kunnen wij ook een leuk weetje met je delen. Zo hebben we de herfstvakantie te danken aan de oer-Hollandse aardappel. In de tijd dat alle oogsten nog met de hand werden binnengehaald, hielpen kinderen in het najaar hun ouders met dit werk. Hierdoor verzuimden veel kinderen van school. En om dit tegen te gaan, werd de herfstvakantie in het leven geroepen.

 

Met de auto weg in herfstvakantie 2022?

Ga goed verzekerd de weg op! Bij Promovendum bieden wij een autoverzekering tegen een zeer lage premie. Dit komt omdat onze doelgroep, hoger opgeleiden, gemiddeld minder schade heeft. En stap je nu over naar Promovendum met je autoverzekering? Dan verlagen wij je huidige autopremie met 25% (zie voorwaarden). De overstap regelen wij gratis voor je!

Voordelige autoverzekering?

Nooit meer iets missen?

Ontvang per e-mail het laatste nieuws, handige tips, voordelen, acties en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail