tuinfeest

Handige reisapps 2020: 5x onmisbaar op vakantie!

Gepubliceerd op 21-08-2020
1837 keer gelezen

Wedden dat je smartphone meegaat op reis? Ontdek 5 handige reisapps die onmisbaar zijn voor je vakantie in 2020!

Reisapp Buitenlandse Zaken 2020

Voordat je op vakantie gaat, wil je vast weten of je vakantiebestemming veilig is. De handige reisapp van het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft antwoord! Lees in een paar minuten alles over de actuele (veiligheids)situatie in een land. Verder lees je welke vaccinaties je nodig hebt, waar je naartoe kunt bij noodgevallen en welke veiligheidsrisico’s er zijn. Handig: de informatie in de app is ook offline te bekijken. Zo heb je altijd een compleet overzicht bij de hand! Beschikbaar voor Android en IOS. Helemaal gratis!

 

Telefoon foto maken

 

Toilet finder

Herken je dat: midden in een stad wanhopig op zoek naar een toilet? Geen nood! Daar is een handige reisapp voor. De Toilet Finder is een database met meer dan 60.000 toiletten over de hele wereld. Hierin vind je er dus altijd een bij je in de buurt. Heb je een ideaal toilet gevonden die nog niet in de app staat? Dan kan je deze toevoegen. Gratis beschikbaar voor Android en IOS.

 

Seatguru reisapp

Vooraf weten of je niet dubbelgevouwen een aantal uur in het vliegtuig moet zitten? De Seatguru reisapp geeft je handige informatie die nodig is om de beste plaatsen in het vliegtuig te vinden. Je kunt per vliegtuig en vliegmaatschappij de stoelindeling checken. Je leest ook de ervaringen van andere reizigers. Zodat je fris en fruitig op de plaats van bestemming uit het vliegtuig stapt.

 

Auto icoon

25% korting op jouw huidige autopremie?

Google Translate

Google translate heb je vast al eens gebruikt. Maar wist je dat deze handige app op reis je realtime tolk kan spelen? Spreek een Nederlandse zin in, en hij komt er in een vreemde taal uit. Je kunt zelfs geschreven teksten met je camera scannen en realtime vertalen. Deze handige reisapp kan 52 talen opslaan zodat je hem ook offline kunt gebruiken. Een app van Google, maar ook gratis beschikbaar voor IOS!

 

Timeshifter

Ogen wagenwijd open om 3 uur in de nacht? Een jetleg heb je snel te pakken wanneer je een aantal tijdzones hebt gepasseerd om op je vakantiebestemming te komen. Dag energie! Tip: download voordat je in het vliegtuig stapt de handige reisapp ‘Timeshifter - The Jet Lag App’. Hiermee kun je je optimaal voorbereiden, zodat je uitgerust alles kunt doen wat je je had voorgenomen! Download hem gratis voor IOS en Android.

 

Geen app, wel slim: een reisverzekering in 2020!

Heb jenog geen reisverzekering voor je vakantie in 2020? Ook dát is in een paar klikken gebeurd. Met onze voordelige doorlopende reisverzekering ben je tijdens al je vakanties verzekerd! Bereken je premie.

Nooit meer iets missen?

Ontvang per e-mail het laatste nieuws, handige tips, voordelen, acties en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail