Handige reisapps 2019: 5x onmisbaar op vakantie!


Wedden dat uw smartphone meegaat op reis? Ontdek 5 handige reisapps die onmisbaar zijn voor uw vakantie in 2019!

Reisapps 2019

Reisapp Buitenlandse Zaken 2019

Voordat u op vakantie gaat, wilt u vast weten of uw vakantiebestemming veilig is. De handige reisapp van het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft antwoord! Lees in een paar minuten alles over de actuele (veiligheids)situatie in een land. Verder leest u welke vaccinaties u nodig heeft, waar u naartoe kunt bij noodgevallen en welke veiligheidsrisico’s er zijn. Handig: de informatie in de app is ook offline te bekijken. Zo heeft u altijd een compleet overzicht bij de hand! Beschikbaar voor Android en IOS. Helemaal gratis!

Toilet finder

Herkent u dat: midden in een stad wanhopig op zoek naar een toilet? Geen nood! Daar is een handige reisapp voor. De Toilet Finder is een database met meer dan 60.000 toiletten over de hele wereld. Hierin vindt u er dus altijd een bij u in de buurt. Heeft u een ideaal toilet gevonden die nog niet in de app staat? Dan kan u deze toevoegen. Gratis beschikbaar voor Android en IOS.

Seatguru reisapp

Vooraf weten of u niet dubbelgevouwen een aantal uur in het vliegtuig moet zitten? De Seatguru reisapp geeft u handige informatie die nodig is om de beste plaatsen in het vliegtuig te vinden. U kunt per vliegtuig en vliegmaatschappij de stoelindeling checken. U leest ook de ervaringen van andere reizigers. Zodat u fris en fruitig op de plaats van bestemming uit het vliegtuig stapt. Prijs Android & IOS: gratis!

20% lagere autopremie?

Bereken in 1 minuut

Google Translate

Google translate heeft u vast al eens gebruikt. Maar wist u dat deze handige app op reis uw realtime tolk kan spelen? Spreek een Nederlandse zin in, en hij komt er in een vreemde taal uit. U kunt zelfs geschreven teksten met uw camera scannen en realtime vertalen. Deze handige reisapp kan 52 talen opslaan zodat u hem ook offline kunt gebruiken. Een app van Google, maar ook gratis beschikbaar voor IOS!

Timeshifter

Ogen wagenwijd open om 3 uur in de nacht? Een jetleg heeft u snel te pakken wanneer u een aantal tijdzones hebt gepasseerd om op uw vakantiebestemming te komen. Dag energie! Tip: download voordat u in het vliegtuig stapt de handige reisapp ‘Timeshifter - The Jet Lag App’. Hiermee kunt u zich optimaal voorbereiden, zodat u uitgerust alles kunt doen wat u zich had voorgenomen! Download hem gratis voor IOS en Android.

Geen app, wel slim: een reisverzekering in 2019!

Heeft u nog geen reisverzekering voor uw vakantie in 2019? Ook dát is in een paar klikken gebeurd. Met onze voordelige doorlopende reisverzekering bent u tijdens al uw vakanties verzekerd! Bereken uw premie.