Kersttafereel in de nacht

Data kerstvakantie 2024 in Noord, Zuid en Midden Nederland

Gepubliceerd op 04-12-2023
3195 keer gelezen

Van plan eropuit te gaan in de wintervakantie van 2024? Dan is het handig om nu alvast de data van de kerstvakantie in 2024 erbij te zoeken en deze twee weken in je agenda te blokkeren.

 

Wanneer is het kerstvakantie in 2024?

De kerstvakantie vindt in 2024 plaats vanaf 21 december 2024 tot en met 5 januari 2025. Het maakt niet uit of je in regio Noord, Midden of Zuid woont, alle Nederlandse basis-, middelbare en hogescholen zijn tegelijk vrij. Deze vakantie is verplicht en scholen mogen niet van deze data afwijken.

 

Of was je op zoek naar de data voor de kerstvakantie in 2023?

Wil jij nog een uitje of vakantie plannen voor de kerstvakantie van dit jaar? Bekijk dan de data voor de kerstvakantie van 2023.

Auto icoon

Op reis met 20% lagere autopremie?

Geinig feitje: waarom vieren we in Nederland twee dagen kerst?

Hoewel de exacte geboortedatum van Jezus Christus niet bekend is, vieren we op 25 en 26 december Kerstmis om zijn geboorte te vieren. Wat een beetje vreemd is, want ken jij iemand met twee verjaardagen? Tweede Kerstdag is destijds ingevoerd voor de arbeiders die op 25 december moesten werken. Zo konden zij toch nog kerst vieren en genieten wij nu van twee vrije dagen – als ze een beetje gunstig vallen 😉

 

Met de auto op vakantie rond de kerst? Verzeker je auto voordelig!

Ben jij van plan om er met je auto op uit te gaan in de kerstvakantie? Dan kan jij vast en zeker een voordelige autoverzekering gebruiken. Kies Promovendum! Onze doelgroep, hoger opgeleiden, heeft gemiddeld minder schade. En dat zie je terug in je premie. Benieuwd? Bereken dan je premie in 1 minuut! Tip: als je nu overstapt naar Promovendum, krijg je 20% korting op je huidige autopremie (zie voorwaarden).

Onze autopremie 20% lager? 

Meer lezen? Schrijf je in!

Ontvang per e-mail het laatste nieuws, handige tips, voordelen, acties en meer!
 

Contact

Chat Bel Mail