Mensen rennen naar auto

Wat zijn de voorwaarden voor de 25% overstapactie?

Heb jij gebruikgemaakt van de 25% overstapactie van onze autoverzekering? Dan vind je hieronder de belangrijkste acceptatiecriteria. Per december 2022 geldt de overstapactie niet meer voor nieuwe klanten.
 

 • Opleiding. We accepteren een afgeronde hbo- of wo-opleiding. Ook de opleidingen havo en vwo worden door ons geaccepteerd.
   
 • Leeftijd en aantal opgebouwde schadevrije jaren. Een combinatie hiervan geeft een indicatie van de rijervaring en het schadegedrag van een bestuurder. Om de autoverzekering af te kunnen sluiten moet je minimaal 22 jaar zijn.
   
 • De oorspronkelijke nieuwwaarde van de auto. Wij accepteren naast de goedkopere- en middenklasse auto uiteraard ook duurdere auto’s. Exclusieve auto's (zoals een nieuwe Ferrari) of hele dure auto’s kunnen niet bij Promovendum verzekerd worden.
   
 • Combinaties van het vermogen en het gewicht. Zo vormt een lichte auto met een fors vermogen een ander risico dan een zwaardere auto met datzelfde vermogen.
   
 • Gebruik van de auto. Gebruik je jouw personenauto voor jezelf of jouw gezin, dan verzekeren wij jou graag. Als je (met name) goederen of beroepsmatig personen vervoert, kunnen wij je niet altijd verzekeren.
   
 • Overstappen van National Academic naar Promovendum. Dan is de 25% kortingsactie niet van toepassing. National Academic is de risicodrager van de schadeverzekeringen van Promovendum. Hieronder valt ook de autoverzekering. Omdat de premie voor de National Academic autoverzekering al een van de laagste in de markt is, geldt de 25% korting in dat geval niet.
   
 • Eenmalige of tijdelijke korting bij jouw huidige verzekeringsmaatschappij gekregen? Dan is dit uitgesloten van de premieberekening.
   
 • Dekking. Promovendum biedt een WA, WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco dekking. De ongevallen inzittendenverzekering krijg je er standaard bij. Je krijgt ook korting op de schade inzittendenverzekering, verkeersrechtsbijstandverzekering of pechhulp, als deze dekkingen op het polisblad van jouw autoverzekering staan.

 

Wil je jouw auto bij Promovendum verzekeren of heb je vragen over onze acceptatievoorwaarden? Onze adviseurs helpen je graag: 078 648 13 13. Nu ook mogelijk: de inflatiebeschermer. Hiermee kun je jouw lage autopremie 3 jaar vastzetten en voorkom je dus premiestijgingen (zie voorwaarden). 

Autoverzekering icoon Promovendum

Autoverzekering afsluiten?

Kies voor onze voordelige autoverzekering voor hoger opgeleiden. Optioneel met inflatiebeschermer! Jouw overstap regelen wij. 

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk de uitgebreide voorwaarden van onze autoverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail