Mensen rennen naar de auto

Kan mijn autopremie wijzigen met de inflatiebeschermer?

Wanneer je de autoverzekering met inflatiebeschermer hebt afgesloten, is jouw autopremie voor 3 jaar vastgezet. Hiermee voorkom je onverwachte premiestijgingen door de inflatie. In bepaalde gevallen kan het voorkomen dat toch je premie wijzigt. In geval van:

 

  • Wijzig je tijdens de periode van 3 jaar de dekking van je autoverzekering? Dan wordt de premie opnieuw berekend. De looptijd van de overeenkomst blijft gelijk, indien we de inflatiebeschermer nog aanbieden.
  • 5% pakketkorting bij 5 verzekeringen (je vaste autopremie gaat dan bijvoorbeeld verder omlaag of omhoog als de pakketkorting vervalt).
  • Bij een schadeclaim waarbij je terugvalt op de bonus-malus ladder.
  • Toevoegen of opzeggen van aanvullende verzekeringen, zoals de Schadeverzekering inzittenden of Verkeersrechtsbijstand.
  • Beëindiging van jouw relatie. Dit kan wanneer de verzekering tot stand is gekomen op basis van de hoogst afgeronde opleiding van je partner.

 

Meer weten? Bekijk de voorwaarden

Autoverzekering icoon Promovendum

Autopremie met 20% verlagen?

Kies voor onze voordelige autoverzekering voor hoger opgeleiden. Als je overstapt, verlagen wij je huidige premie met 20% (zie voorwaarden).

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze autoverzekering of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail