mensen in keuken

Zorgpremie 2021

De zorgpremie is het bedrag dat je maandelijks betaalt voor je zorgverzekering. Wat je zorgpremie in 2021 is, hangt onder andere af van de zorgverzekering die je samenstelt. Benieuwd naar onze zorgpremie?

Voordelige zorgverzekering?

Bereken in 1 minuut

Je zorgpremie bestaat uit:

Verpleegster

Basisverzekering

De basisverzekering is voor iedereen in Nederland verplicht. De inhoud is bij elke zorgverzekeraar gelijk. Maar de zorgpremie voor de basisverzekering kan flink verschillen per zorgverzekeraar!

massage rug

Aanvullende verzekering

Je kunt je basisverzekering uitbreiden met een aanvullende verzekering. Bijvoorbeeld als je gebruikmaakt van fysiotherapie. De premie hiervoor wordt opgeteld bij je basispremie.

tandartsapparatuur

Tandartsverzekering

Vanaf 18 jaar worden tandartskosten vrijwel nooit vergoed vanuit de basisverzekering. Daarvoor is de tandartsverzekering! De premie hiervoor wordt bij je basispremie opgeteld.

 

Goed om te weten...

  • Kinderen tot 18 jaar betalen geen zorgpremie, zij zijn nog gratis meeverzekerd op de zorgpolis van hun ouders.
  • De zorgpremie kan je maandelijks of jaarlijks betalen.
  • Verzekeraars moeten uiterlijk 12 november 2020 hun zorgpremie voor 2021 bekendmaken.

Jouw zorgpremie in 2021:
Wil je volgend jaar een lagere zorgpremie? 2 opties!

Percentage icoon

1. Je eigen risico verhogen

Je kunt het verplicht eigen risico (385 euro) verhogen met maximaal 500 euro. In ruil hiervoor krijg je korting op je zorgpremie. Er is echter een groot risico: als je met zorgkosten te maken krijgt, betaal je een hoge rekening. In het ergste geval in een keer 885 euro.

Spaarvarken icoon

2. Een voordelige zorgverzekering kiezen, zónder extra eigen risico!

Promovendum biedt al jaren op rij een lage zorgpremie zonder dat je je eigen risico hoeft te verhogen. Daarnaast ben je uitgebreid verzekerd, heb je een ruime zorgkeuze en kun je rekenen op een uitstekende service.

Benieuwd naar je zorgverzekering in 2021?

 

Elk jaar biedt Promovendum zeer uitgebreide én goede zorgverzekeringen.

 

Bereken je premie in 1 minuut

Deze informatie is zorgvuldig samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Meer weten? Bekijk de uitgebreide voorwaarden. Alle gecontracteerde zorgverleners vind je in onze Zorgzoeker.

Contact

Chat Bel Mail