Vrouw heeft pech met auto

Kan ik bij autopech gratis vervangend vervoer krijgen?

Heb je autopech en kan jouw auto niet ter plaatse gerepareerd worden? Dan halen we jouw auto op en brengen deze naar een garage. Is je auto jonger dan 12 jaar, dan krijg je mogelijk een vergoeding voor 2 dagen vervangend vervoer. Zo kom je weer veilig thuis met zo min mogelijk ongemak.


Voor pech onderweg bel: 078 648 13 11. Onze alarmcentrale helpt je verder en zorgt voor hulp. Vanuit het buitenland bel je: 0031 78 648 13 11.


Heb je pech in Nederland? Of zelfs in je eigen woonplaats? Ook dan heb je recht op een vervangende auto. Hiervoor geldt een maximale vergoeding van twee werkdagen en je krijgt een maximaal bedrag per dag vergoed. 


Heb je pech in het buitenland? En is een reparatie binnen 2 werkdagen niet mogelijk? Dan heb je met Europadekking vaak recht op een vergoeding voor vervangend vervoer als je jouw vakantie in het buitenland voortzet. Hiervoor geldt een limiet van 7 dagen en een maximaal bedrag per dag. 


Daarnaast vragen autoverhuurbedrijven in veel landen een creditcard als borg. Zorg dus altijd dat je een creditcard en een geldig identiteitsbewijs bij je hebt. Zonder creditcard kunnen wij vaak geen vervangend vervoer voor je regelen.


Goed om te weten: Brandstofkosten, oplaadkosten van je elektrische auto, extra gereden kilometers, borg(kosten), boetes, schade en afkoop eigen risico vergoeden wij niet.

Pechhulp icoon Promovendum

Pechhulp afsluiten?

Kies voor onze voordelige pechhulp. Bij autopech word je direct geholpen. Ook bij jou voor de deur!

Bereken jouw premie
Info icoon rond

Meer informatie?

Bekijk voor meer details de uitgebreide voorwaarden van onze pechhulp of het verkorte dekkingsoverzicht.

Bekijk dekkingen

Contact

Chat Bel Mail