Vrouw heeft pech met auto

Auto pechhulp bij Promovendum? 6x onmisbaar!

Spiegels gecontroleerd, gordel om en je favoriete playlist uitgezocht: bijna klaar voor je autorit! Bijna, want heb jij eigenlijk wel pechhulp voor je auto? Een plotseling defect is lastig te voorkomen, maar gelukkig hoef je er niet alleen voor te staan. Lees de 6 redenen waarom de pechhulp van Promovendum onmisbaar is of bereken meteen je premie.

Voordelige pechhulp?

icoon pechhulp onderweg

1. Pech in eigen woonplaats? Standaard gedekt

Je staat op het punt om te vertrekken, maar je auto start niet. Of je bent de straat nog niet uit en je auto valt uit. Heel onhandig. Gelukkig word je met één belletje geholpen door onze pechhulp! Zowel voor pech in je eigen woonplaats als pech onderweg. Het maakt niet uit waar je bent, wij staan voor je klaar.

Auto vervangen icoon

2. Gratis vervangend vervoer: jij komt op bestemming

Kan jouw auto niet meteen gerepareerd worden en heb je pechhulp van Promovendum? Dan brengen we je auto naar de dichtstbijzijnde garage. Is jouw auto jonger dan 12 jaar? Dan mag je kosteloos gebruik maken van vervangend vervoer. Zo kan jij weer zorgeloos en snel de weg op! Over snel gesproken..

Pechhulp icoon

3. Autopech? Met onze auto pechhulp snel geholpen

Pech onderweg komt nooit goed uit, dat weten wij ook. Gelukkig werken we samen met één van de grootste alarmcentrales van Europa. Hierdoor word je vlot geholpen. Vaak is de hulpdienst al binnen dertig minuten aanwezig!

24/7 Mobiel bereikbaar icoon

4. ’s Nachts een defecte auto? Pechhulp is 24/7 bereikbaar

Wij staan áltijd voor je klaar. Of je nu om drie uur ’s middags autopech hebt of vijf uur ’s nachts. Je kan onze Alarmcentrale 24 uur per dag bereiken via 078 648 13 11.

Helpdesk icoon

5. Pechhulp in het buitenland: wij helpen je in het Nederlands

Ga je met de auto naar het buitenland en heb je pech onderweg? Dan wil je niet in een vreemde taal uit hoeven te leggen wat er mis is met je auto. Met onze Europadekking word je telefonisch altijd in het Nederlands te woord gestaan. Kan je auto niet binnen 2 werkdagen gerepareerd worden? Geen probleem. Wij vergoeden het vervoer van je auto naar bestemming of huis en de extra te maken kosten voor de doorreis of terugreis. Heb je autopech in het buitenland? Bel dan 0031 78 648 13 11.

Caravan icoon

6. Pechhulp caravan of aanhanger? Makkelijk meeverzekerd

Van plan om met jouw aanhangwagen of caravan op pad te gaan? Bijvoorbeeld voor een weekendje weg of vakantie? Je kan de berging van jouw caravan of aanhanger met één klik op de knop meeverzekeren.

Auto rijdt langs velden

De weg op? Voordelige pechhulp auto afsluiten!

De pechhulp van Promovendum is zeer voordelig. Onze doelgroep, hoger opgeleiden, maakt gemiddeld minder schade. Dat zie je terug in je premie! Benieuwd hoe voordelig we zijn? Bereken het meteen. Jouw overstap regelen wij!

Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie over onze pechhulp. Meer weten? Bekijk de uitgebreide voorwaarden.

Contact

Chat Bel Mail